O mně

čtvrtek 13. prosince 2018

Tip na vánoční dárek: kosmetický balíček značky bevola

Znáte kosmetickou značku bevola? Na trhu je poměrně nová a k dostání je exkluzivně v řetězcích Kaufland. bevola nabízí široké portfolio produktů jak pro ženy, tak pro muže, ale i pro dětičky. To vše za příznivé ceny. Už proto by tuhle značku mohli znát třeba naši prarodiče. Takže jestli pořád ještě nevíte, co pro babču po stromeček, tady je můj tip.


Vlasová péče mi přišla zajímavá svým složením. Šampon i balzám totiž obsahují panthenol a bambucké máslo, složky, které vlasy hydratují a vyživují. Což se celkem hodí. Moje babča se často barví, aby nebyly vidět šediny, navíc v tomhle počasí nosí barety nebo kloboučky, čímž se jí vlasy rychle mastí a lámou. No, a tady je řešení ;)


Tělový krém je skvělý v tom, že je opravdu hutný, tedy výživný. Do pokožky se rychle vsákne a následně dobře hydratuje. Nezanechává ji ovšem mastnou. Zvlášť u starší kůže je tahle vlastnost krému důležitá, takže je dobře, že na to značka myslela. Navíc moc hezky voní.


Čistící pleťové mléko je jemné, dobře čistí, obstojně odličuje, ale hlavně vůbec nepálí na pleti ani v očích. Má příjemnou texturu a lehounkou vůni. Já osobně příznivcem čisticích mlék nejsem, ale zralejší pleti dělají vyloženě dobře. Takže jasná volba.


Znáte značku bevola? A co kupujete svým babičkám vy? :) 

2 komentáře:

  1. O značce jsem už slyšela, ale vyzkoušenou ji nemám. Babička se vždy potěší pracímu prášku a takovým těm čistícím potřebám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Bevola? To mi nic neříká :-) musím na ní mrknout.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)