O mně

středa 5. prosince 2018

Umíte si užít chvilku jen pro sebe?


Nad touhle otázkou dumám poslední dobou dost často. A věřím tomu, že nejsem zdaleka jediná. Stejně tak se nad tím zamyslela i Milka. A přišla s řešením :D No, povím vám, vůbec to nevymyslela špatně...  Ale počkejte si. I já jsem se zkusila na chvilku zastavit, odložit počítač a spolu s ním i povinnosti a vychutnat si chvilku pro sebe. U kávy a u sladkého dopingu, který teď před Vánoci potřebuju víc než jindy...


Čas letí, já jsem rozlítaná a často se opravdu za celý den vůbec nezastavím. A přitom stačí tak málo. Přesně řečeno - stačilo mi podsunout Milka Choco Brownie. Upřímně říkám, že je to neskutečná dobrota, takže když se s ní usadíte na gauči u kávy, fakt nemáte vůbec chuť vstát a jít něco dělat :) 



Ochutnala jsem ho samotné, ale pak mě napadlo si ho ještě trochu vylepšit. (Haha, pak že se někdy úplně zastavím a nevymýšlím další kravinky). Ale zpět. Jednou jsem si k brownie dala jahody, borůvky a maliny a pak jsem vyzkoušela takovou řekněme vánočnější verzi s pomerančem a kořením. Jednou s kávou a podruhé s čajem, vždycky paráda. 


Poradila bych vám, že je to i fajn občerstvení pro návštěvu, jedno balení obsahuje 6 kousků a s těmi už se dá vykouzlit talířek plný dobrot. Ale z druhý strany... chtěli byste se o tuhle dobrotu dělit? I  když už teď je mi jasný, že jakmile na brownies narazí přítel, mám po srandě, ten je na tyhle ňamky úplně vysazenej. Ale zas aspoň nemusím péct a můžu si udělat tu chvilku pro sebe, no ne? :) 



Znáte Milka Choco Brownie? Co na něj říkáte? 
A jak si užíváte chvilku pro sebe vy? :) 



1 komentář:

  1. To vypadá velmi dobře a i když sladké moc nemusím, ráda bych ochutnala. A ten nápad na vylepšení je dokonalý.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)