O mně

úterý 18. prosince 2018

Vánoční inspirace: tělová kosmetika Ziaja s vůní Vánoc

Vánoce jsou svátky, které vnímáme všemi smysly. Jedním z nejdůležitějších je čich. Vyzkoušela jsem kosmetiku, která voní po perníčkách, mandlích a čokoládě. Jde o vánoční tělovou řadu od značky Ziaja, kterou jsem si okamžitě zamilovala. Hned uvidíte proč.


Začnu tím pro mě nejzajímavějším a nejlepším! Tenhle sprchový gel s vůní perníčků je naprosto dokonalý. Opravdu se kolem vás okamžitě rozvoní vánoční cukroví. A přitom je vůně nevtíravá a koupel s ní si užijete. I když na těle nevydrží věčně, je to moje kosmetická vánoční hvězda a číslo jedna. A za 49 korun? To prostě potřebujete mít!


Cukrový peeling mě také mile překvapil svou vůní. Připomíná Amareto, což je pro mě vůně (i chuť, hihi), která mi jde k Vánocům naprosto perfektně. Peeling sám o sobě má moc fajn konzistenci, dobře se nanáší, jen je celkem dost hrubý. Nicméně na masírování třeba stehen (skvělá prevence proti celulitidě), si myslím, slouží výborně. Proč na to nemyslet, dokud je čas, že?


Vůně pomeranče v čokoládě mě nijak nepřekvapila, je to taková ta klasická, kterou už znám od jiných značek. Ale i přesto potěšila, protože k Vánocům patří. Konzistence krému je hutná a balení s pumpičkou praktické, vy víte, že tohle já dokážu ocenit. Vůně navíc na kůži chvíli vydrží. Kromě toho, že krém je určen na ruce, ho můžete použít i na tělo. Budete k nakousnutí! Vůbec nevadí ani citlivé pokožce. 


Další tipy na kosmetiku s vůní Vánoc najdete v mém článku na Arome

A jak se líbí tahle limitka vám? Máte něco z výše zmíněného? :) 

3 komentáře:

  1. Doma z této limitky nic nemám, ale může hezky vonět. Hodně se mi líbí ten peeling.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Jak na mě nabídka na FB o limitkách vykoukla, hned jsem objednala krabici do zásoby :-) nemohl chybět ani čokoláda. Limitky od Ziaji miluju :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Moc značku Ziaja nemusím, ale vždy mě produkty na tělo nalákají svojí vůní, takže i těmhle produktům bych klidně dala šanci a třeba by si mě Ziaja získala :-)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)