O mně

čtvrtek 10. ledna 2019

Mé ohlédnutí za rokem 2018

Nebudu vám lhát a řeknu vám to rovnou, rok 2018 byl prostě boží! :) Byl plný lásky, štěstí a smíchu. Myslím, že to byl můj nejšťastnější rok vůbec. Byl plný akcí, nových zážitků, nových přátelstvích, nových pocitů. Prostě... krásno.


LEDEN
Všechno to, co jsem zmínila výše, měl na svědomí z velké části přítel, se kterým jsme se dali hned z kraje ledna dohromady. Na začátku měsíce mě opět čekal lyžák s prváky ze střední školy. Rovnou z Hochfichtu jsem tehdy jela na firemní novoroční večírek, což byl trochu punk, ale nic, co by mě mohlo rozhodit. V půlce měsíce jsem byla na krásné tiskovce od L´Oreal, který uváděl na trh Sugar Scrubs. Následovaly aktivity jako divadlo, únikovka - těm jsem letos dost přišla na chuť, večery s deskovkami nebo contentové školení Smart Talk.


ÚNOR
Byť krátký měsíc, stihnout se toho dalo celkem dost. Například Pivovarský ples ve Strakonicích a hned druhý den Beer-pong. Tuhle srandu jsem hrála prvně v životě, nechala jsem se do toho navézt od sestřenky a po dost dlouhé předešlé noci na pivovarském plese a ještě po fandění na hokeji v pekelný zimě jsem měla spíš chuť umřít než se někde společensky prosazovat. Přihlášených bylo tehdy asi 32 týmů a my jsme si se sestřenkou vybojovaly krásnou bronzovou medaili :) Po zbytek měsíce už jsem se raději držela jen v burgrárnách, kině, divadle, kavárnách a na hokeji. Kromě jednoho víkendu, kdy mi přijeli na návštěvu do Prahy rodiče a absolvovali jsme tour de pub aneb výprava po Praze za těma nejlepšíma pivovárkama :)


BŘEZEN
Březen byl trochu víc sportovní, víkendy jsem trávila víceméně s přítelem na hokeji a 2x jsem vyrazila na čtyřdenní hory. Jednou právě s přítelem, podruhé to byl výlet firemní. Oboje Rakousko, oboje naprosto boží. Kromě toho jsem ještě stihla zorganizovat pro klienta první kreativní workshop, můj první event ever. Což sebou neslo mraky příprav, ale výsledek nakonec stál za to. Kromě toho jsme pokračovali v deskovkových večerech, nejrůznějších snídaní a byla jsem na hodně povedeném eventu se značkou Mixa.



DUBEN
Začalo přicházet to pravý jarní počasí, který naprosto miluju. Konečně zase přišly na řadu drinky na teráskách, piknik ve Stromovce, drinky na Náplavce, výlety na Kašperk nebo Červenou Lhotu, drinky na Letný :) V půlce měsíce jsem byla pozvána na skvělou módní přehlídku Michala Marka (díky Catrice) a konec měsíce jsme oslavili postavením májky u nás "na venkově" :)


KVĚTEN
Květen bych nazvala jako jaro na plný úvazek. Výletili jsme, sledovali mistrovství v hokeji a užívali si každej krásnej den. Kamarád otevřel svůj další vodácký kemp, ke kterému jsem mu dělala webovky, takže jsme i oslavovali. Znovu se otevřel můj oblíbený rockový klub ve Strakonicích, takže jsme vyrazili na zahajovací koncert a pak ještě na festival Mezi ploty, kterej nás teda ale moc nenadchnul. Byla jsem na příjemné Nespresso akci, na uvedení nových produktů Klorane, na představení nových barviček na vlasy Colorista od L´Orealu a na slavnostním předávání šeku z kampaně Bi-Oil. Dokonce jsem byla 2x v kině, což je co říct, protože já kino vlastně tak trochu odsuzuju. Ale nový Avengers a Dead Poola jsem prostě vidět musela :D
No a velkej krok - zařídila jsem si konečně živnosťák, takže jsem se mohla začít věnovat ještě víc "té svojí psací" práci.


ČERVEN
Jak už to tak mám snad každý rok, červen je prostě nejlepší měsíc. Ano, více práce na sebe nenechalo dlouho čekat a hned začátkem června jsem začala nově psát pro portál Arome.cz, pro který píšu dodnes a děsně mě to baví! Jinak jsme oslavili jak přítelovy, tak moje narozeniny. Jeho byly poctivě rozplánované na piknik ve Stromovce, pořádnej burger, únikovku a koncert Lennyho Kravitze. Moje pak byly slušnej punk ve Strakonicích tradičně na Pivovarské pouti :) Stihli jsme i Žižkovské pivobraní, Prosecco fest, šlapadla na Náplavce, firemní grilovačku... Zúčastnila jsem se konference Instameet a skvělé akce NYX Beauty Awards, navíc jsem přednášela o obsahu na webech na univerzitě. No a parádně jsem si užila koncert své nejoblíbenější kapely Rise Against, která zase po čase zavítala do Čech <3


ČERVENEC
A další věc, která se mi opakuje rok co rok, jakmile dorazí léto, Adri má nejvíc práce! Takže červenec byl hodně v pracovním duchu. Kromě stávající práce a toho, co dělám navíc, mi přibyly ještě další dva projekty. Pak už mi zbyl čas jen sem tam na nějakou večeři nebo Aperol po práci. Ale za co jsem ráda, že jsem díky přítelovi začala jezdit na wakeboardu!


SRPEN
Srpen pokračoval pracovně. Nicméně na nějakou tu zábavu se čas přece jen našel, například jsem se zlepšila na wakeboardu, z čehož jsem měla radost jak malá. Byli jsme v letňáku ve Žlutých lázní, vyrazili jsme na víkendovou vodu, na fesťák Rock for Churchill a na wellness do zámku Lužec, což jsme ještě spojili s návštěvou Karlových Varů.


ZÁŘÍ
Tak, září už bylo o něco veselejší. Byla jsem na zajímavé tiskovce značky René Fruterer, užili jsme si deskovkový víkend, vyrazila jsem na svatbu kolegy, která byla fakt parádní! Nechybělo podzimní moravské vinobraní, což si vždycky strašně užiju - stejně tak i tentokrát. No a na konci měsíce jsme vyrazili s mým drahým na dovolenou, respektive na takovej trip za horama, jezerama, mořem a dobrým jídlem. Nejprve jsme byli v Německu u jezera Chiemsee, odtud jsme přejížděli do Rakouska na ledovec na jednodenní zahájení snowboardové sezóny. Pak následoval výlet k přehradě a tadá do Itálie na kopce, jezera, městečka, Benátky, vínečko, pizzu, moře a tak dále. Po cestě domů jsme se stavili ještě v nádherném Slovinsku. A domů jsme dorazili akorát na Václavskou pouť, kterou jsme si užili jak s rodinou, tak s partou.


ŘÍJEN
Říjen už byl zase mnohem víc pracovní, odstartovala jsem nějaké další projekty v práci, soustředila se na svoje další projekty a na nic jiného už mi vůbec nezbyl čas. Daň za desetidenní dovolenou :D


LISTOPAD
Hned prvního listopadu jsme vyrazili na čtyřdenní výlet do Polska, který by byl úplně boží, kdybych nebyla nachcípaná a neměla rýmičku jako trám. Nicméně na nemoci nebyl prostor, hned po Polsku jsem byla pracovně na předávání cen EFFIE, hned potom na školení Social Restart. Den na to se oslavovalo narození kamarádovy dcery, další den byla v plánu Monopoly night a den poté Martinské hody na Náplavce. Den na to jsem měla už dávno naplánovanou konferenci Dream Big, po které následovaly nějaké pracovní snídaně a večeře, takže není divu, že když se v půlce měsíce vdávala kolegyně, ulehla jsem v horečkách a na svatbu jsem nemohla. Protože ale hned další víkend slavili kamarádi třicátiny, přítel hrál výroční hokej a měla jsem naplánované svařáčky se všemi, s kým jsem se během roku jen málokdy anebo vůbec nepotkala, ulehla jsem po dvoudenním školení Jak na sítě znovu. Být nemocná třikrát za měsíc, to je taky umění.


PROSINEC
Ani jsem se nerozkoukala a už byl prosinec. Tenhle rok neskutečně utekl. A prosinec stejně tak. První polovina byla hodně v pracovním módu, holt v reklamce se nesmíte zastavit, před Vánoci už vůbec ne :) Měla jsem alespoň rozplánované víkendy, kdy jsem chtěla trochu ubrat, takže jeden víkend jsem strávila v horečkách s rodičema v adventní Praze, další víkend jsem posmrkávala na adventních trzích ve Vídni... Ještě před vánočním volnem jsem se stihla sejít se svou redakcí Světa bydlení a uspořádali jsme parádní vánoční besídku s týmem v práci. 20. jsme si udělali štědrovečerní večeři s přítelem a druhý den jsme vyrazili do Alp. Hned po příjezdu následovalo balení dárků a zdobení stromečku, tradiční předvánoční akustický koncert ve Strakonicích a návštěvy příbuzných. Takže jsem mezi svátky ulehla s rýmičkou a kašlíčkem znova. I přesto jsme měli báječný Štědrý den, příjemné svátky a pohodovej Silvestr.


Nový rok jsme si užili s přítelem hezky doma a já měla pocit, že nemůžu bejt šťastnější :) 



Byl to vážně parádní rok! Je úžasný, jak se člověk může cítit, když má po boku toho druhého, se kterým může sdílet všechny svoje zájmy, radosti a vášně. Je to velký štěstí, za který jsem neskonale vděčná. Prvně v životě nemám pocit, že vztah musí být nutně dřina :D
Zároveň jsem se loni opět na 100 % přesvědčila o tom, že když něco opravdu chcete a jdete si za tím, tak toho dosáhnete. Teď tedy mluvím o pracovní stránce.
Loňský rok byl i zkouškou, kdy jsem se konečně naučila bezvýhradně odpouštět.
A nakonec to byl rok, který jsem snad poprvé prožila bez kompromisů.
Neskutečný pocit spokojenosti. A velké díky :)

2 komentáře:

  1. Ty tvoje krásné vlásky :) jak já je na tobě pokaždé obdivuji. Byl to vždy můj malý sen a stále je :-)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)