O mně

pondělí 21. ledna 2019

Minirecenze: It's cold outside od Alverde

Značku Alverde jsem doteď zatím spíš obcházela. Pár věcí, které jsem vyzkoušela, mi moc nesedlo. Nicméně na roztomilé limitky si potrpím a potřebuju je mít, i když třeba o té značce nejsem 100% přesvědčená, no chápete, ne? A tak jsem sáhla i po zimní edici krému na ruce a balzámku na rty. Protože... it's cold outside...


Krém i balzám voní lehce po vanilce. Protože Alverde je 100% přírodní značka, není ani z jednoho cítit žádná chemie - pochopitelně. To oceňuju. Jakožto alergička jsem na přírodní kosmetiku dost opatrná, ale po použití jsem se neosypala ani jsem nenatekla, takže schváleno. A přírodní aroma vanilky je opravdu dokonalé. 


Balzám i krém dobře hydratují a příjemně se nanáší. Krém se rychle vsákne do kůže a balzám hezky ovoní i osladí rty. Krém vydrží dělat po namazání službu déle než balzám, ale to už tak asi bývá.


No a na konec samozřejmě to roztomilé balení a příznivá cena. Rozhodně doporučuju obstarat, dokud jsou ještě k dostání ;) 

Co vy a tyhle roztomilé limitky? Taky je "nutně potřebujete"? :D



5 komentářů:

  1. Balení se mi líbí a celkem se mi líbí balzámek na rty :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  2. To balení je opravdu hezkè. Ale celkově Alverde taky docela obcházím, takže jsem si těchto produktů v drogerii ani nevšimla :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež som sa na túto limitku pozerala, no nakoľko mám doma krémov veľa, odolala som :D Ináč mám značku Alverde veľmi rada, patrí medzi moje naj :)

    OdpovědětVymazat
  4. Balení je krásné a vůní vanilky mám taky ráda. Ještě jsem moc výrobků od této značky nezkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já kosmetiku Alverde ráda bohužel nemám :-( ani jeden produkt od téhle značka mi nevyhovoval a to jsem jí zkusila dost.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)