O mně

úterý 16. dubna 2019

Minirecenze: Nové matné tekuté rtěnky Rouge Signature

V L´Orealu se teď roztrhl pytel s novinkami a i ke mně se dostaly na vyzkoušení nové Rouge Signature, matné tekuté rtěnky. Jsou inspirované dnešní generací žen, které přebírají kontrolu nad všemi aspekty svého života. Poselství nové generace žen je jasné: méně je více. Méně textury, více barvy. Méně úsilí, více efektu. Je na čase zanechat po sobě stopu.



Rtěnky mají lehké složení, bohaté pigmenty a krásné barvy. Já jsem vyzkoušela tři: Světle růžový SAVOIR 109, tmavě růžový I REPRESENT 114 a fialový I REBEL 104. Celkem je u nás k dostání 9 odstínů.


S klidným srdcem můžu říct: za mě pecka! Dobře se mi houbičkovým a tvarovaným aplikátorem nanáší, skvěle drží a nevysušují. Jsem s nimi mnohem spokojenější, než jsem byla třeba naposledy s čokoládovými kráskami Les Chocolats.


Dokonce jsem dělala zatěžkávací test na horách, kdy mi s jednou úpravou vydržela rtěnka celý jeden snowboardový den včetně popíjení Aperolů hezky pěkně na rtech.


Odstíny jsem si hodně oblíbila a využívám všechny tři, jak jemný růžový, tak i výraznou vínovou a fialovou. Často slýchám, že každému se na rtech lehce přizpůsobí, takže nikdy nevypadají na dvou lidech stejně. Což já považuju za výhodu :)


Na fotkách můžete porovnat, jak vypadají v obalu a jak pak vypadají v reálu na rtech,
případně při obtisku rtů :)

Už jste nové Rouge Signature zkoušely? Co na ně říkáte? A jaký odstín vede u vás?

5 komentářů:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)