O mně

čtvrtek 4. dubna 2019

Novinky od Maybelline: Snapscara, výrazné rtěnky a City bronzer

Před asi dvěma měsíci jsem byla na uvedení nového hero produktu od značky Maybelline, kterým je nová řasenka Snapscara. Ta slibuje snadné nalíčení i odlíčení rychlostí mrknutím oka. Já jsem navíc vyzkoušela ještě nové rtěnky a bronzer. A jak se mi novinky zamlouvají?


SNAPSCARA, konec pandím očím?

Řeknu vám to tak, jak to je, tahle řasenka udělá přesně to, co byste od ní měly očekávat. Hezky zvýrazní řasy, dobře je rozčeše, rychle ji nanesete, rychle ji odlíčíte. Nečekejte efekt umělých řas ani dramatický pohled, ale oddělené, přirozeně působící řasy. Pak budete spokojené.


Řasenka má klasický kartáčkem s přírodními štětinkami, který je lehce zahnutý. Mně se s ním pracuje dobře. Řasenky nanáší tak akorát, nemáte pocit slepených řas, barva se ani neobtiskává nad horní víčko. Co mě ale dost vadí, během dne se mi drolí a nevydrží mi ve stejném stavu až do večera. Což je pro mě ale dost zásadní... Ano, odlíčení je pak velmi snadné. Stačí vám jen teplá voda a trocha mechanického pohybu, ať už rukou ve sprše nebo vatovým tamponkem – Snapscara zkrátka zmizí a nepotřebujete k tomu žádné speciální odličovače. Jenže mně bohužel mizí během dne i bez vody. 


Co mě naopak hodně potěšilo, bylo zjištění, že je k dostání také v odstínech Deja Blue - jasně modrá a Black Cherry - burgundy vínová. Tu jsem samozřejmě nutně potřebovala vyzkoušet. Opět se dostavilo trochu zklamání, protože barva na řasách je víc než cokoli jiného hlavně černá. Vlastně jsem mezi černou a vínovou po nalíčení nepoznala rozdíl. A to mám své řasy dost světlé. Škoda!


COLOR SENSATIONAL MADE FOR ALL - rtěnka, která sluší každému

U rtěnek jsem už byla při testování optimističtější. Obě barvičky, které jsem si vybrala, mi skvěle sedí a jsem spokojená i s jejich konzistencí. Složení je obohacené o med, a tak dobře drží a hydratují. 


Tmavší odstín je 388 Plum for me, červenější je 379 Fuchscia for me.  


Dokonce jsem je zkoušela i na horách, kde mi vydržely v pohodě celý den ježdění na prkně a pití Aperolů jen s jednou opravou. Hodí se parádně do slunných dní, ale i třeba na romantickou večeři. Rtěnky tedy moc chválím. 



CITY BRONZER A KONTUROVACÍ PUDR

Jde vlastně o bronzer a konturovací pudr v jednom. Byť mi v obalu přišel hodně tmavý a na ruce při prvotním zkoušení dost do oranžova, na pleti mi sedí skvěle. Hezky sjednocuje, přirozeně zvýrazní rysy a dodává zdravě opálený vzhled. Což jsem teď po té mé dlouhé nemoci dost potřebovala, protože i pod nánosem make-upu jsem pořád bílá jak stěna :) 


Bronzer obsahuje kakaové máslo, takže dobře sedne na pleť a nepráší. A drží. Zaujala mě i jeho lehounká a příjemná vůně. K dostání je ve 4 odstínech: 150 Light Warm, odstín 100 Light Cool, 250 Medium Warm - který mám já a 200 Medium Cool.


Celkově jde s těmihle novinkami vykouzlit celkem fajn look :) 



Co na novinky od Maybelline říkáte? Už jste zkoušely? 

5 komentářů:

  1. Mě se docela zalíbily právě rtěnky :) Mají krásné odstíny.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. tohle jsou velmi povedené novinky :-) já momentálě dodělávám svůj oblíbený čokoládový bronzer od Too Faced, a pak uvažuji, že zkusím nějaký z těchto novinkových :-) a jinak rtěnky jsou wau :-)

    TO BYL MŮJ BŘEZEN

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)