O mně

neděle 12. května 2019

Novinka: Müller Mascarpone Jogurt a recept na bleskové brownies

Produkty od firmy Müller, věřím, nemusím nikomu představovat. Neoblíbenější jsou asi jogurty Müller MIX, pak také ochucená mlíčka anebo mléčné rýže. Nyní přichází novinka Müller Mascarpone Jogurt - jogurty s obsahem mascarpone. Kromě toho, že skvěle chutnají i jen tak samotný, obsah mascarpone svádí k tomu si s nimi v kuchyni občas trochu vyhrát. Takže...?


Před nedávnem jsem byla na představení těchto novinek a na akci bylo připravené občerstvení právě z nich. Ochutnala jsem zmrzlinu z mangového Müller Mascarpone, která byla podávána s lívanečky, což já teda fakt můžu! Také jsem ochutnala dezert á la Míša řez, kde s rozpuštěnou čokoládou skvěle souzní lehce nakyslý višňový Müller. Nakonec jsem neodolala ani pochoutce s bílým Müller Mascarpone, ke kterému byly přidané ořechy, med a jablíčko. Jahodový dezert jsem už neochutnala, ale jahodový Müller Mascarpone mi doma schválil přítel :) 





K dostání jsou u nás tedy v pěti příchutích, respektive jeden je bílý - lehce slazený, další jsou jahoda, višeň, broskev s meruňkou a mango. 

Mně samotné to nedalo, a protože mi všechny zmíněné moc zachutnaly a snadné recepty z nich mě nadchly, řekla jsem si, že také něco zkusím. Oba s mužem milujeme brownies, takže volba padla okamžitě na něj. K výrobě jsem použila bílý Müller Mascarpone Jogurt, díky němuž byl dezert parádně vláčný a sladký. 



Co budete na brownies potřebovat? 

(Bohužel, přesné množství vám neřeknu, protože všechno dělám od oka, ale pokud nepečete úplně poprvé, tak to snadno odhadnete, těsto musí vždycky vyjít nadýchané, jemné a hldké). 

- dvě vajíčka
- trochu cukru 
- tabulku 70% čokolády
- asi 200 g másla
- asi 2 lžíce kakaa na vaření
- trochu mouky
- lžičku jedlé sody
- lžičku prdopeče
- špetku chilli 
- 1 bílý Müller Mascarpone Jogurt

Jak na to?
- nejprve si vyšleháte vajíčka s cukrem
- následně rozehřejete čokoládu s máslem a všleháte k vajíčkům s cukrem
- přidáte Mascarpone Jogurt a promícháte
- přidáte mouku, kakao, sodu, prdopeč, chilli a vše vyšleháte do hladkého nadýchaného těsta 
- pečete asi 30 minut 
- tadá :) 


A aby toho nebylo málo, představil Müller i novinky z řad oblíbených Müller MIX

Nový MIX ovocný představuje nově granátové jablko s malinami v krémovém jogurtu nebo vanilkový jogurt s třešní. Nový MIX křupinkový teď nabízí příchuť lískový oříšek s čokoládovými křupinkami, krémový jogurt bez příchuti s čokoládovými rolkami a nakonec pecku v podobě slaného karamelu s kuličkami z čokolády. 


Slaný karamel, to je můj favorit, protože co je se slaným karamelem, je pro mě top a musím to mít. A do tohohle jogurtu jsem se fakt zamilovala.


Každopádně všechny jsou super a vždycky, když je přinesu domů, doslova se po nich zapráší. Nedávno jsme si s přítelem dávali právě Müller MIX a bylo vtipný sledovat, že každý z nás ho jí jinak. Já si rovnou smíchám jogurt s křupinkama a jím to najednou. Přítel nejdřív vyjí křupinky a pak se pustí do jogurtu. Když jí ale ovocné jogurty, tak si obě složky také smíchá hned na začátek. 



Tak mi dejte vědět, jak jíte Müller MIX vy ;) 

Už jste o nových Müller Mascarpone Jogurtech a dalších novinkách slyšeli? 

A už jste je zkoušeli? Jaký vítězí u vás? :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)