O mně

pátek 19. července 2019

Vyzkoušeno: Dermo-kosmetické krémy A-Derma Dermalibour+

Podrážděná kůže v důsledku alergie, svědění, které ústí v zarudlé fleky, pupínky a škrábání, však to u mě znáte, ne? S alergickou pokožkou se potýkám už léta. Vždycky je to chvíli lepší, chvíli horší... Záleží na tom, jak jím, jak žiju, jak moc jsem ve stresu a také čím se zrovna namažu :) Momentálně používám dva krémíčky od značky A-Derma a hned vám k nim řeknu víc. 


Značku A-Derma možná nebudete tolik znát, takže začnu tím, že ji trošku představím. 

A-Derma je dermo-kosmetická značka, která k výrobě svých produktů využívá účinné látky obsažené v ovsu. Tyto rostlinné složky jsou ideální ke zklidnění podrážděné nebo poškozené pokožky a k ochraně jemné a křehké pokožky.

Z více než 80 odrůd vybrali odborníci bílý oves Rhealba®, který je nejvhodnější pro potřeby citlivé a podrážděné pokožky, a to díky svým výrazným zklidňujícím, regeneračním, výživným, hydratačním a antioxidačním účinkům.

Produkty od A-Derma jsou složeny z minimálního počtu ingrediencí, neobsahují esenciální oleje, barviva ani alkohol. Farmáři, kteří značce A-Derma dodávají oves, nesmí používat umělá hnojiva, pesticidy ani fungicidy. Trvale udržitelný rozvoj a ekologický přístup je pro značku A-Derma zásadní.


Já jsem kdysi používala krémy na problematickou pleť a byly skvělé. Takže teď jsem s radostí souhlasila s vyzkoušením ochranných krémů na podrážděnou pokožku. A moje zkušenosti? 

A-Derma Dermalibour+
Ochranný krém proti působení vnějších vlivů

Tento krém je pochopitelně hypoalergenní, dobře se roztírá a rychle se vstřebává do pokožky. Je bez parfemace, což je u těchto léčivých přípravků vždycky dobře. Takže kůži nedráždí, ale léčí, hojí, zklidňuje. Největší benefit tohoto krému je ten, že chrání proti působení vnějších vlivů. Používám ho momentálně na svoji jizvu na ruce, kterou hned po namazání hezky promastí, ale nezanechá na kůži dlouhodobě mastný film. Hned potom s klidným svědomím vyrážím do víru velkoměsta a ruka (jizva) je v bezpečí. 


A-Derma Dermalibour+
Regenerační krém pro podrážděnou pokožku

Tento krém šetrně zklidňuje a regeneruje pokožku, je vhodný jak na alergické projevy, tak na případnou hydrataci. Navrací pokožce komfort, odstraňuje suchá místa a zmírňuje svědění pokožky. Používám ho právě na svědivá a zarudlá místa a efekt zklidnění přichází velmi rychle, což doopravdy oceňuji. Je také hypoalergenní a bez parfemace. 


 Znáte značku A-Derma? A co na ni říkáte? 

3 komentáře:

  1. Mě trápí pouze citlivá pleť, vyskytla se mi alergie na určitou složku, takže hlídám složení, když neuhlídám, je o peklo a podobné produkty se hodí. Ten druhý krém mě docela zaujal.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Tie fotografie sú nesmierne nádherné! <3 Značku som už niekde videla, no nevenovala som jej extra pozornosť :)

    OdpovědětVymazat
  3. No, značka A Derma mě už dlouho neskutečně láká :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)