O mně

neděle 22. září 2019

Nákupy v Rossmannu aneb podzimní ladění

No co si budeme povídat, ne že by mi chyběla nějaká kosmetika... Ale když jsem zjistila, že má Rossmann 50% slevy na všechnu dekorativku, taky jsem tam naběhla. Nebudu vám říkat, kolik jsem tam utratila, ale řeknu vám, že jsem 1 500 ušetřila :D Většina věcí byla opravdu pro radost, ale aspoň jsem, vlastně i tak nějak nevědomky, sahala po podzimních barvičkách. A pak jsem si nemohla odepřít moje TOP 3 produkty, které používám už leta a nemohla bych bez nich existovat :) Tak na to pojďte mrknout.


Začneme laky na nehty, kterých jsem si teda dopřála dost, ale zas to nebyla žádná zvratná investice... Nicméně ty od essence mě zklamaly, naživo vypadají jinak než v obale a houby vydrží, za den máte odloupanou půlku nehtů :/ 



Jestli vás zaujala paletka očních stínů od essence na předchozí fotce, tak se nedivím, mě taky :) Takže tady je otevřená. Na líčení s ní jsem se fakt dost těšila a nakonec mě ani moc nezklamala. Jasně, pigmentace není nic extra, ale stíny jsou krásně třpytivé a dost dlouho na víčku vydrží, takže za mě celkem fajn verdikt. 


Další věcičkou od essence je tahle tvářenka, která je na první pohled dokonalá, na tváři ale není moc viditelná, zvlášť, když použiju tmavší bronzer. Ale jinak je fajn.  


A poslední ukázka od essence je tahle řasenka, kterou jsem si koupila už asi počtvrté! Je fakt skvělá, dělá nádherný dlouhý řasy, neslepuje, nedrolí se, fakt ji mám ráda. A za ty prachy? 


Podzimní barvičky rtěnek mě taky nenechaly chladnou. Ne že bych doma neměla odhadem tak minimálně 256 těhle radůstek... no, tak jich mám teď 259. Ale nechte to tam! 


Paletku od Bourjois jsem měla v oku už delší dobu, za 4 stovky bych si ji ale nekoupila... Za dvě už ano :) Ještě nemám vyzkoušeno, ale odstíny vypadají parádně! 


No a nakonec moje 3 zlaté grály, bez kterých bych nemohla žít <3 



Také jste si nenechaly nákupy v Rossmánnkovi ujít?
Co jste si pořídily vy? Dejte vědět, ať v tom nejsem sama :D



1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)