O mně

úterý 18. února 2020

Objevte celé portfolio textilních masek od Garnier

Značka Garnier přišla s první textilní maskou již před několika lety. Tehdy sklidila velký úspěch, ale rozhodně neusnula na vavřínech. Stále sleduje nejnovější trendy a potřeby svých spotřebitelů, takže každou chvilku přijde s nějakým vylepšením. Já osobně nedám na tyhle masky dopustit, jsem s nimi upřímně spokojená a používám je celkem pravidelně. Znáte je všechny?


Je z čeho vybírat! 


HYDRATAČNÍ MASKY 
Textilní hydratační maska Moisture + Aquabomb je velmi efektivním způsobem, jak dodat dehydrované pleti dostatečné množství živin, které potřebuje. Obsahuje velmi výživné sérum plné hydratačních složek a přírodních ingrediencí, díky kterým pleť po použití září. Složení této masky je obohacené o glycerin, kyselinu hyaluronovou a také výtažky z granátového jablka.

Další z této řady je růžová zklidňující maska s výtažkem z heřmánku pro suchou a citlivou pleť a také zelená čistící maska obohacená o výtažek ze zeleného čaje pro normální a smíšenou pleť.



PURE CHARCOAL
Černé textilní masky pro krásnou pleť bez nedokonalostí nabízí skvělé čistící účinky. Jsou dostupné ve dvou verzích.

Pure Charcoal s výtažkem z černého čaje obsahuje kombinaci aktivních složek jako je černé uhlí, kyselina hyaluronová, glycerin nebo koncentrované sérum, které společně s extraktem z černého čaje pleť čistí, zmatňuje a zároveň intenzivně hydratuje. Maska je vhodná pro všechny typy pleti, i pro tu citlivou, obzvláště ji oceníte v případě, že se vaše pleť často leskne.

Pure Charcoal s extraktem z mořských řas obsahuje podobnou kombinaci aktivních látek, navíc díky výtažku z mořských řas pleť nejen čistí, ale také minimalizuje viditelné póry a současně pleť vyživuje. Je vhodná pro všechny typy pleti, především pro tu s rozšířenými póry.



FRESH-MIX 
První textilní maska od Garnier, kterou si sami namixujete Dehydratace, sluneční paprsky, znečištění… těmto a mnoho dalším faktorům musí pleť každodenně čelit. Dodejte jí vzpruhu, kterou potřebuje, díky revoluční novince Fresh-Mix. Průlomová technologie složená ze dvou částí: sérum a suchá tkanina, které vám dohromady zaručí zcela novou zkušenost. Přeložte, smíchejte a připravte masku k aplikaci.

Vybrat si můžete mezi maskou Vitamin C SHOT pro okamžitě hladkou a zářivou pleť a Hyaluron SHOT pro okamžitě vyplněnou a svěží pleť.



EYE TISSUE MASK 
Tohle je ta správná úleva pro oční okolí, chladivé masky vám vždy zajistí svěží vzhled! Eye Tissue Masks pomohou odstranit stopy i po těch nejnáročnějších dnech a nocích a vrátit očím neodolatelně svěží vzhled. K dostání jsou ve dvou variantách: povzbuzující oční maska s pomerančovou šťávou a vyhlazující oční maska s kokosovou vodou. Pro ještě lepší chladivý efekt dejte masky na noc do lednice. Ráno pak zažije vaše oční okolí opravdové blaho.





A jak textilní masky používat? 

  1. Nejprve pleť důkladně očistěte a jemně osušte ručníkem.
  2. Masku vyjměte z obalu a rozložte. Se správným umístěním na obličeji vám pomohou otvory v oblasti očí, nosu a úst.
  3. Na obličeji masku uhlaďte a nechte působit 15 minut. 
  4. Po odstranění masky přebytečné sérum vmasírujte do pleti nebo očistěte vatovým tamponkem, případně papírovým ubrouskem.

Podle všeho vám musí být jasné, že tyhle masky mám fáááákt ráda! :)
Znáte je? Jakou máte nejradši vy? Dejte vědět ;) 
A nezapomeňte se zapojit do soutěže na mém Instagramu

3 komentáře:

  1. Já zatím měla jen kdysi ty záklaní hydratační, ale lákají mě Fresh Mix a oční masky.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem tu na oči a za mě docela fajn, ale nic co bych si musela kupovat opakovaně. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)