O mně

pondělí 23. března 2020

Jak mě po letech překvapila kosmetika Ryor

Pamatuju si, že před několika lety jsem měla hodně oblíbenou značku Ryor. Milovala jsem jejich dvoufázový odličovač a používala jsem i pleťové krémy s arganovým olejem. Ani nevím, co se stalo, že jsem tehdy Ryor vyměnila, nejspíš jsem chtěla vyzkoušet další možnosti. No, a teď po letech jsem dostala naopak šanci vrátit se k Ryoru a podívat se na jeho novinky. Konkrétně šlo o balzám na rty s rýžovým olejem a japonskou třešní, konopný sprchový olej a bylinné tělové máslo. A co na ně říkám?


Balzám na rty s rýžovým olejem a japonskou třešní
Ten mě zaujal hned na první pohled. Jednak naprosto dokonalým obalem, ale také složením. Obsahuje totiž kombinaci rýžového a ricinového oleje s bambuckým a kakaovým máslem. Na rtech je neskutečně příjemný. Má lehounkou vůni a jemnou texturu, která nezanechává na rtech bílý povlak. Přesto rty hezky zvláční a dlouhodobě hydratuje. Navíc je vhodný i do mrazu.



Konopný sprchový olej
Tady jsem si říkala, hmm, ok, konopná kosmetika, tu já zas tak nemusím. No ale pozor! Tohle je fakt pecka věc! Přesto, že má obsah konopmého kanabidiolu (CBD), nemá klasické konopné aroma, což se mi líbí. Jakmile ho nanesete na mokrou pokožku, vytvoří jemnou mléčnou emulzi, které je jako pohlazení. A navíc, kromě toho, že vám kůži zbaví nečistot, funguje i jako výživné tělové mléko. Je to taková vychytávka pro lenochy, což se mi upřímně zamlouvá :) Moje jinak citlivá a občas až ekzematická kůže si ho zamilovala.



Bylinné tělové máslo
Připomíná mi léto a nějaký pěkně vychlazený citrusový drink! No už aby to bylo. Tak zpátky do reality... než si zase vyrazím na nějakou takovouhle dobrotu na Náplavku, tak si zatím zpříjemňuju náladu tady touhle vůní, která je krásně fresh a úplně člověka nakopne. Textura másla je přesně taková, jakou bych od másla očekávala - hutnější, výživná, rychle se vstřebává a nezanechává žádný mastný film. Nebudu lhát, používám ho teď i na ruce, protože co si budem, ruce si teď myju často jako nikdy, kůže trpí a velikost tohoto krémíčku je v tuhle chvíli ideální. Takže já jsem spoko!


Jsem vlastně dost spoko obecně! Jsem ráda, že jsem si tuhle značku mohla zase připomenout a myslím, že až nakrásně zase jednou vyrazím do drogerky, určitě tam omrknu i další produkty!

Co na tyhle krásky od Ryoru říkáte vy? Dejte mi vědět ;)


1 komentář:

  1. Já si ráda kupuju balzámy na rty, nikdy jich není dost, takže mě nejvíce zaujal právě balzám i podle Tvé recenze. Jinak i já teď začala Ryor více vyhledávat, protože mi vyhovuje. Už jsem teď spotřebovala druhé balení tonika a taky denního krému s arganovým olejem a kys. hyal. U kamarádky jsem včera viděla novou šeříkovou limitku a plánuji koupit kamarádce, ta šeřík miluje a šeřík jen tak v kosmetice nevidím.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)