O mně

středa 18. března 2020

Rozjasněte si den s novými odstíny rtěnek Color Sensational

Tak jo, opět jsem tady s malou inspirací, jak si trošku zpříjemnit a rozzářit tyhle pochmurný dny. Nedávno mi udělal radost balíček se rtěnkami od Maybelline a upřímně se z nich těším ještě dnes. Konečně mám totiž dost času na to si je všechny pořádně vyzkoušet a otestovat...


Kolekce ikonických rtěnek Color Sensational nabízí 7 nových odstínů, celkově tak obsahuje 24 různých barviček, které jsou dostupné v běžné drogerii. Najdete mezi nimi jak krémovvé, tak matné textury, dokonce i odstíny se třpytkami. Všechny jsou bohatě pigmentované a díky složení, které je nově obohacené o bambucké máslo, nevysušují. Bohužel tedy nemají ani žádnou extra výdrž, ale zase se příjemně nanášejí. 




Jak už jsem říkala, odstínů nabízí opravdu spoustu, takže si vybere určitě každý, ať už jste na nude barvičky, světle či sytě růžové, rudou klasiku nebo i netradiční zlatavou. Já jsem si své oblíbené už vybrala a taky jsem vybrala nějaké pro vás do soutěže. 




Tu ale udělám až se uklidní situace a budu pak moct jít v klidu a pohodě na poštu, takže se těšte. Protože zmíněná soutěž nebude jen o rtěnky, ale i o další novinky od Maybelline, které vám ale zatím neprozradím. Ale alespoň vás malinko nalákám :) 



Tak co na rtěnky říkáte? :) 


2 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)