O mně

úterý 10. března 2020

SOUTĚŽ: Fidorka Hořká s citronovou příchutí na hory i vám do kapsy

Je pravda, že se sněhem je to letos trochu bída, ale kdo si počká, ten se dočká a do hledá, najde :D Takže my jsme čekali a hledali, až jsme se dočkali a našli. Konečně napadlo pár desítek cenťáků i u nás, takže za týden vyrážíme do Špindlu. Za sebou už letos máme Hochficht a Itálii a ještě nás čeká Rakousko. Takže něco přeci jen najezdíme. Ale otázkou je - co na horách ke sváče? Jednoznačně Fidorku Hořkou s citronovou příchutí!


Fidorka Hořká s citronovou příchutí je zpátky a rozhodně chce jet taky! No tak ji vezmeme, nakonec proč ne. Vejde se akorát tak do kapsy snowboardové bundy nebo kalhot, nerozteče se, chutná skvěle a ladí se zimním obdobím, dodá okamžitě energii a navíc -  je to přece vykutálená rošťárna :)

Takže si ji klidně můžete dát během čekání, když se vám na sjezdovce ztratí zbytek party a vy na ostatní čekáte na kopci, když čekáte, až se zapomnětlivci vrátí zpátky do hotelu pro helmu nebo když jedete lanovkou na kopec a máte prostě jen na něco chuť... 


No a právě proto jsem se rozhodla udělat pro vás i soutěž. Ve hře je stahovací batůžek, přívěsek, pár kousků Fidorek a pochopitelně i nějaké ty citronové, abyste si je mohli vzít na hory i vy ;) 


Taky zbožňujete Fidorku? A jakou máte nejradši? :)

1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)