O mně

neděle 15. března 2020

Tip na 3x zdravou snídani s cereáliemi Nestlé Fitness

Zdraví, imunita, prevence. Slova, která se momentálně skloňují ve všech pádech! A já souhlasím, zdraví je to nejcennější, co máme, a je potřeba si ho hýčkat. A ideálně nějakou příjemnou cestou. Já si momentálně dávám "suchý březen", také jsem dost odlehčila jídelníčku a začala jsem zase po dost dlouhé době cvičit. No, a protože si dobré jídlo a sladké mlsání nechci ani přesto všechno odepřít, vymýšlím cesty, jak to dělat zdravě. A tak mám tři tipy na zdravou snídani nebo svačinku, vždy ve spojení s ovocem, přírodními sladidly a cereáliemi Nestlé Fitness.


Tip 1: jogurtová miska s ovocem a cereáliemi Nestlé Fitness 
Jak na to? Vezmete bezlaktózový jogurt, dáte ho do misky a tu dozdobíte z poloviny svým obíbeným ovocem a z poloviny cereáliemi. Hotovo. Na oko krásné, na chuť podle mě skvělé, nadupané vitamíny, navíc bez jakýchkoliv přidaných sladidel.







Tip 2: chia puding doplněný ovocem a proložený cereáliemi Nestlé Fitness ve sklenici 
Jak na to? Vezmete 20ml bezlakozového mléka, 50g bezlaktózového jogurtu a 4 lžíce chia semínek. Vše smícháte a necháte v ledničce odležet alespoň 4 hodiny, ideálně přes noc. Já jsem ještě navíc použila růžové barvivo, protože prostě růžová, že. Následně vezmete sklenici a plníte - 1 centimetr chia pudingu, 2 centimetry cereálií. Nakonec dozdobíte oblíbeným ovocem a je to. Skvělé i jako sváča sebou do práce.





Tip 3: banánovo-jablíčkové sušenky s cereáliemi Nestlé Fitness
Jak na to? Vezmete 2 jablíčka a ty nastrouháte najemno. Přidáte banán, který rozmačkáte vidličkou. Přihodíte jedno vajíčko, lžíci medu, nadrcené 4 hrsti cereálií a plátky sušeného kokosu. Můžete přidat i hrst hořké čokolády pokrájené na kousíčky. Vše promícháte a lžící dávkujete na plech vyložeý pečícím papírem kopečky, ze kterých přímo na plechu tvarujete lžící kolečka. Pečete asi 40 minut.




Po vystydnutí jsou ještě lepší než za tepla a jsou naprosto boží ještě druhý a třetí den - pokud zbydou! Přesto, jak jsou zdravé, Lukáš mi je skoro všechny sežral, což je záruka dobroty :D



Cereálie Nestlé Fitness, které jsem použila, jsou celozrnné, navíc jsou obohaceny 5 vitaminy a 2 minerálními látkami. Jedná se o riboflavin, niacin, vitamin B6, kyselinu listovou, kyselinu pantothenovou, železo a vápník. Dalším benefitem je použití pouze přírodních aromat.



Tak jak se vám to líbí? A jak snídáte vy? Dejte vědět :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)