O mně

sobota 13. června 2020

Novinky od Yves Rocher, které voní jako samo jaro!

Jarní limitovaná barevná edice HELLO PRINTEMPS od značky Yves Rocher je naprosto dokonalým prostředkem, jak si navodit příjemnou a sluncem zalitou atmosféru, i když celý víkend proprší. Hlavní roli hraje sladká vůně rebarbory s kořenitou nótou listů černého rybízu. Osvěžující vůně podpořená citrusovým zakončením je plná pozitivní energie, která vás jak se patří nakopne.



Toaletní voda Hello Printemps

Vypadá nenápadně, ale dokáže rozvonět celý pokoj! Stačí vejít. Má krásnou povzbudivou vůni, vyváženou sladkost rebarbory a kořenitou nótu černého rybízu. Navíc obsahuje extrakt zázvoru a aromatické oleje. Kdybych měla tuhle vůni zabalit do jednoho slůvka, řekla bych, že je optimistická! A co je ještě super, víc než 97 % složek je přírodního původu!




Parfémový suchý olej na tělo Hello Printemps

Novinka, která mě hodně zaujala. Jemná receptura obsahuje až 99 % složek přírodního původu, na těle nelepí a nezanechává mastné mapy, takže můžete tento olej používat bez obav každý den. Jen pár kapek stačí na to, aby zanechal vaše tělo hydratované a jemně voňavé. Kůže se navíc na sluníčku hezky leskne a vypadá zdravě. A ta vůně je opravdu parádní! 



Parfémovaný sprej na tělo a vlasy

Tento sprej, kromě toho, že je skvěle osvěžující, zanechává pokožku i vlasy mírně provoněné. Jeho veganská receptura obsahuje více než 98 % složek přírodního původu.



Sprchový gel Hello Printemps

Tento sprcháč seženete ve dvou velikostech, ve 400ml a ve 200ml balení. Stačí přičichnout a hned cítíte rebarboru, černý rybíz a citrusy, zkrátka ovocné trio v každé kapce, v každé bublince. Díky tomu si ještě rádi dopřejete ranní vlažnou sprchu, která vám dodá energii na celý den.


Tahle jarní, veselá, hravá a nááádherně voňavá limitka se opravdu povedla! Určitě doporučuju očichat v obchodech. 
A taky pro vás chystám soutěž, kde budete moct pár kousků vyhrát. Tak sledujte můj Instagram :) 

Jak se vám novinky líbí? Dejte mi vědět! ;) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)