O mně

pondělí 19. října 2020

Minirecenze: Tuhé deodoranty a oční krém od Ryoru

Poslední dobou testuji nějaké novinky od české kosmetické značky Ryor, tak se s vámi rovnou podělím o své postřehy. Konkrétně jde o deodoranty a oční krém. Co na ně říkám? 




Deodorant pro ženy s 48hodinovým účinkem

Jde o krémový deodorant s dlouhotrvající jemnou vůní. Obsahuje unikátní aktivní látku odvozenou od přírodního minerálu zinku, která zajišťuje 48hodinovou deodorační účinnost. Deodorant neobsahuje hliník. Přesto, že se tento deodorant tváří jako tuhý, řekla bych, že je spíš krémový. Na kůži je moc příjemný a líbí se mi, že se bleskově vstřebává do pokožky, zároveň ale neprostupuje do kožních pórů. 


Deodorant pro muže s 48hodinovým účinkem

Má stejné vlastnosti jako ten pro ženy. Také nádherně jemně voní takovou tou pravou chlapskou vůní, kterou mám moc ráda. Okamžitě jsem ho naordinovala svému muži, kterému je také moc příjemný. Tyto deodoranty akceptují kožní mikroflóru a nechávají pokožku suchou a svěží. Navíc nezanéchavají bílé stopy na oblečení. 


Rozjasňující oční krém s peptidy

Tento krém je neparfmovaný, šetrný a vysoce účinný v péči o jemné oční okolí. Unikátní kombinace peptidů podporuje redukci váčků pod očima a zároveň zlepšuje pevnost a pružnost pleti. 

Líbí se mi jeho konzistence, není vyloženě krémová, je lehce gelová, na očním okolí velmi příjemná. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává a kůže je po použití hezky hydratovaná a projasněná. 

V poslední době musím oční péči volit extrémně opatrně, protože mám neustále záněty a prý na to má vliv i kosmetika, kterou používám. S tímto krémem se cítím úplně v pohodě, díky bohu! 


Znáte kosmetiku Ryor? Jaký produkt máte nejraději?
Dejte mi vědět :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)