O mně

sobota 7. listopadu 2020

Minirecenze: Jílová maska Epoch Yin and Yang Mask

Rovnováha! To je slovo, které vystihuje masku Epoch Yin and Yang Mask od značky Nu Skin. Najít vlastní rovnováhu, chvilku se zastavit, odpočinout si, užít si své osobní rituály... Pro někoho je to normálka, pro někoho spíš jenom sen. Občas je to ale potřeba. Dopřát svému tělu i své pleti trošku relaxu, zklidnění, očisty. Epoch Yin and Yang Mask dodá vašemu obličeji výživné látky, naopak ho zbaví látek škodlivých. Zkrátka poskytne dokonalou rovnováhu. A jaké jsou její další benefity? 



V čem spočívá kouzlo masky Epoch Yin and Yang Mask?

  • Složení obsahuje výtažek z perluchy pěstované v rámci zemědělství v řízeném prostředí (CEA) a směs kaolínu a dřevěného uhlí (absorbenty), která zbavuje pleť toxinů a zanechává ji na pohled svěží a rozzářenou.
  • Po nanesení cítíte vůni jasmínu arabského, která podporuje vnitřní harmonii a pocit relaxace.
  • Po použití je vaše pleť jasnější, rozzářenější a více svěží. Navíc zklidněná a v rovnováze.
  • Tuba je z 38 % vyrobena z recyklovatelného plastu.



Jak masku Epoch Yin and Yang Mask používat?

Stačí masku rovnoměrně nanést na vyčištěnou a suchou pleť, jemně ji do kůže vmasírovat, aby se aktivovalo uhlí v mikrokapslích. To poznáte tak, že se maska na obličeji začne měnit z bílé barvy na šedou až lehce modrou. Nechte ji takto působit 15 minut a poté důkladně smyjte teplou vodou. Používejte ji maximálně 2x týdně.

Co se mi na masce líbí úplně nejvíc? Nemáte ani po zmíněných 15 minutách pocit pnutí, pleť, je po omytí dokonale hebká a maska jde velmi dobře nanášet, ale i smývat! Za mě je tato maska skvělá jak pro vlastní pohodu a očistu pleti, tak jako dárek třeba pro maminku, babičku nebo kamarádku. 





Znáte značku Nu Skin? Používáte od ní něco? A jak jste spokojeni? 
Dejte mi vědět :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)