O mně

pátek 11. prosince 2020

Tip na čistý domov: Čisticí a dezinfekční prostředky značky Lysoform

Když už uklízet, tak pořádně! Proto je fajn mít po ruce přípravky, které jak čistí, tak rovnou i dezinfikují. Mezi takové patří i prostředky značky Lysoform, rakouského experta na dezinfekci, který je na trhu už více než 120 let. Já jsem s ním prosvištěla jak kuchyni, tak koupelnu, a dokonce mám i dezinfekční gel na ruce do kabelky! :) 


Lysoform nabízí hned několik výrobků k úklidu celé domácnosti, které jsou navíc účinné i proti viru SARS-CoV-2: čistič na kuchyň, čistič na koupelnu, dezinfekční čistič na podlahy a dezinfekční sprej.

Lysoform čistič na kuchyň

Tento čistič kuchyně se postará o perfektní dezinfekci, kdy zabíjí až 99,9 % bakterií, plísní a virů*. Má v sobě hloubkovou čistící sílu s vysokým odmašťovacím účinkem. Bonusem, který hospodyňky ocení, je příjemná vůně. Použití čističe je velmi jednoduché. Pokud chcete čistit: nastříkejte na povrch a nechte působit 15 minut. Následně setřete navlhčenou utěrkou.


Lysoform čistič na podlahy

Když zmáknete linku, je na řadě podlaha, hlavně teď po pečení cukroví je potřeba hned vytírat. Tedy aspoň u mě :D Lysoform čistič na podlahy je vhodný na všechny typy omyvatelných povrchů, na kterých zabíjí až 99,9 % bakterií, plísní a virů*. Může být použit zředěný nebo neředěný, vždy však zanechává příjemnou svěží vůni. Já mám jak dlaždičky, tak vinylovou podlahu a hodí se na oboje. 

Můj tip: Úplně nejvíc se mi osvědčilo mít dezinfekční gel s pumpičkou hned v chodbě u vstupních dveří. Jakmile přijdu do bytu, ještě než se zuju, tak si dezinfikuju ruce. Je to praktické třeba ve chvíli, kdy jdu ven vynést koš, vyzvednout si balík od pošťáka nebo vyběhnu jen pro něco rychle do večerky. Kromě pocitu čistých rukou také cením příjemnou vůni, žádný drastický zápach dezinfekce se nekoná! 




Lysoform čistič na koupelnu

A pak šupky dupky do koupelny. Lysoform hloubkově čistí, odstraní vodní kámen i nečistoty a zbytky mýdla v koupelně. Jeho použití je stejně jednoduché jako v případě čističe kuchyně. Pokud chcete čistit: nastříkejte na povrch a nechte působit 15 minut. Následně setřete navlhčenou utěrkou. 




Lysoform dezinfekční sprej 

Lysoform dezinfekční sprej je každodenní víceúčelový čistič, který lze použít k dezinfekci téměř všech tvrdých povrchů a předmětů u vás doma i na cestách. Pomáhá chránit vás i všechny ve vašem okolí před nemocemi tím, že zabraňuje šíření škodlivých bakterií a virů. Antibakteriální čistič odstraňuje až 99,9% bakterií, plísní a virů*. Lze ho použít na různé povrchy v domácnosti, včetně umyvadla, vany, sprchového závěsu, zrcadla, dlaždic, desek, herních ploch pro děti, odpadkových košů, klik dveří, nábytku a oken. 



*Virucidní účinnost proti obaleným virům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)