O mně

pondělí 28. června 2021

Testuji: Novou řadu Blissful Green luxusní kosmetiky Sabon

Značka Sabon vznikla tak, že si dva kamarádi otevřeli malý obchod s mýdlem vyráběným podle 70 let staré australské receptury, kterou si přivezli ze svých cest. Z těchto čerstvých ručně vyráběných mýdel se značka rozšířila na produkty pro péči o tělo a domov a dnes nabízí širokou škálu produktů v nádherných texturách a vůních. Já jsem vyzkoušela novinky z řady Blissful Green, která obsahuje výtažky z čaje Matcha, a ráda se s vámi podělím o své postřehy.




Obličejový peeling 2 v 1 Blissful Green

Tento skvost mě zaujal hned na první pohled. V krásné papírové krabičce se ukrývá ještě krásnější skleněná dóza, která obsahuje našlehaný obličejový peeling s jemnými částečkami z přírodních jojobových granulí, s minerály z Mrtvého moře a výtažky z růže Jericha, které chrání, jemně, ale hloubkově čistí a dostatečně hydratují pleť.

Celý rituál nanášení na obličej, masírování a smývání si o to víc užijete díky úchvatné a svěží vůni. Tento peeling totiž obsahuje 3 základní oleje - z citronové trávy, bergamotu a šalvěje, navíc je obohacen o extrakt ze zeleného čaje Matcha, který dodává pokožce antioxidanty, vitamíny a minerály, pomáhá jí vyplavovat toxiny a dopřává jí čistotu a zářivost.

Peeling má veganské složení - celých 89 % složek je přírodního původu. Neobsahuje sírany, parabeny, minerální oleje ani silikony.





Tělový peeling Blissful Green

Ikonický tělový peeling byl stvořen speciálně pro energizaci a výživu suché pokožky. Je obohacen o soli z Mrtvého moře a je bohatý na prospěšné minerály. Obsahuje 4 botanické oleje: mandlový, jojobový, andiroba, acai a vitamín E. Když ho otevřete, dýchne na vás okouzlující vůně a také  hned vidíte, kolik oleje obsahuje. Před použitím si olej a granulky prsty promíchejte, naneste na tělo a užívejte si tu boží vůni i pocit. Po použití je pokožka dokonale hebká a vláčná, provoněná a zbavená odumřelých buněk. Doporučuje se používat peeling alespoň jednou týdně.




Tělové mléko Blissful Green

I tělové mléko se pyšní krásnou vůní a velmi příjemným zážitkem během používání. Je vhodný ke každodenní hloubkovou hydrataci pokožky. Jeho textura je jemná, nemastná, rychle se vstřebává do pokožky... Má výjimečné složení obohaceno o 7 rostlinných olejů. Doslova koktejl nejvýživnějších lipidů přírody: olivový, avokádový, olej z brutnáku lékařského, olej z pšeničných klíčků, jojobový, makadamiový, bambucký olej. Stejně jako všechny další produkty z téhle řady je obohacen o výtažky z čaje Matcha, který pokožku čistí a detoxikuje.




Krém na ruce Blissful Green

Základ krému tvoří bambucké máslo, což je na něm znát hned při prvním použití. Krém je jemný, mega příjemný, rychle se vstřebává, krásně hydratuje a ještě provoní kůži. Je obohacen o extrakt z aloe vera, který chrání jemnou pokožku rukou Samozřejmě je také obohacena o výtažky z čaje Matcha, který má čistící a detoxikační účinky.

Všechny receptury produktů Sabon jsou míchány přímo za použití tradičních receptur a přírodních ingrediencí. Prostřednictvím řemeslných a pečujících produktů vyrobených díky znalostem a lásce, si můžete užívat opravdu kouzelné, hýčkající okamžiky.




Dejte mi vědět, co na tuhle parádu říkáte! 

1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)