pondělí 8. dubna 2024

Minirecenze: L'Oreal Paris Bright Reveal

Mám pocit, že už dlouho jsem na pleť nevyzkoušela něco nového. Tak nějak jsem si za ta léta našla, co mi vyhovuje a používám stále dokola osvědčené značky i produkty. Nicméně před několika týdny mi dorazily na vyzkoušení dvě novinky od L'Oreal Paris z řady Bright Reveal - exfoliační peelingové sérum proti pigmentovým skvrnám a čisticí gel proti pigmentovým skvrnám. A protože na pigmentové fleky jsem vždycky trpěla, s radostí jsem se pustila do testování. 


Co je podle mě důležité u těchto produktů, je to, že by se měly začít používat i jako prevence proti pigmentovým skvrnám, ne jen jako řešení již vzniklých. Alespoň mně se to tak osvědčilo. 



Nicméně, z řady Bright Reveal jsem vyzkoušela exfoliační peelingové sérum, které si nanesu vždy večer předtím, než se jdu sprchovat na odlíčenou a vyčištěnou pleť. Po sprše hned smývám vodou a používám svůj oblíbený noční krém. A čisticí gel proti pigmentovým skvrnám, kterým buďto dočišťuji pleť po odlíčení nebo jím smývám peeling anebo jím čistím pleť ráno předtím, než se pustím do běžné denní rutiny. 



Peeling nemá absolutně žádné hrubé částečky, takže nedrážní citlivou pleť. Má ale krásně osvěžující, řekla bych mintový finiš po smytí, takže pleť hezky nabudí, zároveň rozzáří a vypne. Navíc mám pocit, že mi po pravidelném používání nejen ustoupily (nebo ani nevznikly) pigmentové flíčky, ale zafungoval i na černé tečky, a to zejména na bradě. 



Čistící gel je součástí mé odličovací rutiny už léta. A tento má opět takový lehce chladivý a osvěžující efekt, který mi hodně sedl. Navíc z pleti hravě dostane zbytky make-upu nebo řasenky.



Osobně hodnotím oba produkty jedničkou s hvězdičkou a uvažuju o vyzkoušení i dalších parťáků z této řady. Opravdu jsem si je oblíbila a mé pleti dlouhodobě vylepšily kondici tak o 50 % :) 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)