O mně

sobota 29. března 2014

Březnová edice Ladyboxu v EKO kabátku

Máme březen, jaro, příroda se probouzí, hříšníci podstupují jarní detoxy a Ladybox se vystylizoval do EKO podoby. Už sama krabička tomu nasvědčovala. Žádné nazdobené pozlátko. Obyčejná papírová krabice s nápisem EKO edice. Sice jsem se původně na hezké balení těšila, ale nakonec si říkám, že i tohle má své kouzlo. No a co že jsem našla uvnitř?


Hydratační micelární voda Yves Rocher

Tahle kráska dorazila v plném 200 mililitrovém balení, což samo o sobě vždy potěší. Tato hydratační micelární voda obsahuje rostlinné výtažky, které mají pečovat o pleť a dálejavorový cukr, bio agáve a bio vilín, které mají pleť udržet zářivou a zdravou. Navíc můžeme tento přípravek použít k odlíčení make-upu a k tonizaci pleti. Což teda úplně nevím, jestli splňuje, ani si neumím představit, jak by mohla pleťová voda tonizovat pleť, ale třeba se to projeví po více než jednom použití.


Pečující sada Urban Veda

Vrozeček čistícího gelu s nimbovým olejem, který hloubkově detoxikuje a čistí pleť a bojuje proti černým tečkám, jsem si okamžitě zamilovala. Navíc krásně voní po mentolu. Pokud se mi osvědčí, určitě pořídím v celém balení. Krémíček, který je mixem antioxydantů a bioaktivních látek, má stahovat póry a regenerovat pokožku. Tak uvidíme, jestli mě deseti mililitrové balení stihne přesvědčit.



Univerzální krém Lavera

Obdržela jsem pětadvaceti millilitrové cestovní balení. Univerzální krém obohacen o mandlový olej a bambucké máslo je určen především na hodně suchá místa na těle. Je příjemně hutný, dobře se roztírá, hydratuje a navíc moc hezky voní. Kůže je po namazání okamžitě jemná na dotek. Z toho jsem měla opravdu velkou radost, krémy na ruce sebou tahám pořád a všude.



Bambucké máslo Raw Gaia

Vyživující a hydratační Fair-traide bio bambucké máslo s meruňkovým olejem mě trošku zaskočilo svou konzistencí. Je hodně tuhé. Připomíná mi starý med, navíc mi ani moc nevoní. Nicméně je určeno pro velmi citlivou pokožku nebo se dá používat jako balzám na rty. Třeba mě ještě v budoucnu mile překvapí.


Vzorečky

Mezi vzorečky jsem našla Kivvi Denní krém s maliníkovým olejem a výtažkem z jablka, který se bohužel budu muset nechat ujít, neboť jsem na jablka alergická. Další dva kousky jsou z dílnyWeleda, jde o zklidňující tělové mléko. Nakonec ráda vyzkouším čistící gel Antiac Daily Face Wash od Salcury.


Sama jsem zvědavá, co se mým tělem, zvyklým na chemii, tato přírodní kosmetika udělá. Doufám, že budu pozrovat kladné účinky a třeba tak i přejdu k BIO kosmetice.

A jak se líbil březnový Ladybox vám, milé čtenářky?

4 komentáře:

  1. Mně se produkty i vzorečky líbily všechny, akorát mě zklamalo, že tam není boxík :) Moje fotky LB jsou na mém blogu. Já tam měla čistící mléko místo toho balzámu, tak jsem ráda, i když balzám bych využila také. Ale to mléko se mi hodí víc. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, na krabičku jsem se taky těšila, to je fakt, zvlášť, když tohle byl můj první Ladybox :) A to mlíko bych taky raději než balzám, ten se mi líbil ze všeho nejmíň :D Ale co nadělám, zase jsem fakt měla radost z krému a jsem zvědavá na tu pleťovou vodu, tak ono se to vždycky nějak vyváží. Jen mě pobavilo, že jsem vyplňovala, že chci jen dekorativku a přišla mi jen pečující :D Ale chápu, že prostě měli zrovna takovou várku, no :)

    OdpovědětVymazat
  3. A mě zase moc nenadchl :D je takovej zvláštně drolivej nebo co. No nevím :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)