O mně

pátek 28. března 2014

Syoss - profesionální péče s keratinem

Vlasovou kosmetiku Syoss jsem vyzkoušela teprve nedavno, ale okamžitě jsem si ji zamilovala! Momentálně můj roh vany zdobí tihle tři zlatí miláčkové, které si nemůžu vynachválit.


Navíc jsem je pořídila za 99 korun za kus a k těmto třem výrobkům jsem dostala ještě Syoss fén na vlasy. Skládací cestovní balení je praktické a na výkonu fénu to nijak neubírá. To vše díky momentální akci v drogerii Rossmann. A také za to vše díky mé mamince, která mi tímto nákupem udělala velikou radost!


Šampon pro suché a poškozené vlasy jsem potřebovala jako sůl. Jeho složení opravdu dodává vlasům lesk, jak slibuje etiketa. A rozhodně je i posiluje. Dneska si běžím ještě pro kondicionér, protože ten mi teď chybí a tahle ředa mě opravdu přesvědčila.
Pěnové tužidlo, to je trefa do černého! Dost těžko sháním tužidlo, které dodá těm mým jemňounkým vlasům opravdu objem. Tento přípravek to dokáže, a to nejen na ten den, kdy ho do vlasů použiju, ale objem drží až do dalšího umytí. Paráda!
Lak na vlasy už je jen třešínkou na dortu. Fixuje, ale nelepí. Navíc všechny produkty nádherně voní. Znáte ten pocit, když jdete od kadeřnice a vlasy za vámi vlají a víří vůni s každým krokem? Tak přesně takhle fungujou i výrobky od Syoss. Alespoň tyhle s keratinem.

Dávám pět hvězdiček z pěti!


Tento článek rovnou posílám i do velmi zajímavé soutěže - link party! Veškeré info najdete pod tímto odkazem!

Něčeho takového se účastním poprvé, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat a doufám, že se nás sejde co nejvíc a budeme si vzájemnými návštěvani blogů předávat samé radosti...

2 komentáře:

  1. Doufám, že se k těmhle produktům někdy taky dostanu, zatím jich mám víc než dost:) ale Syoss je má oblíbená drogéková značka , takže ji nesmím jen tak obejít :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě dost mile překvapily a navíc se mi po tom šamponu ani nemastí vlasy tak rychle jako třeba po Elseve. Zajímavý :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)