O mně

pátek 28. března 2014

Tomáš Klus: Všechno je jedno, nejdůležitější je láska

Máte rádi Tomáše Kluse? Já jo! Není to ale tím, že bych se kdysi podělala z jeho roztomilýho kukuče a z jeho sladkých písniček. Ano, jeho muzika se mi líbí, jeho texty mi přijdou smysluplný, v mnoha z nich jsem si našla spoustu pravdy nebo aspoň kousek něčeho svýho. A jeho hra se slovy je naprosto okouzlující, neopakovatelná a nenapodobitelná.

Byla jsem na několika jeho koncertech, které mě nadchly... Ale hlavně, Tomáše Kluse mám ráda jako člověka. Věřím mu, co říká, a i když s ním třeba občas nesouhlasím, je hezké pozorovat, že on ví, o čem mluví, a že mluví moudře.

Tomášovi právě vychází jeho nejnovější deska s názvem Proměnamě. Já se tady nebudu nad deskou rozepisovat, na recenze mám prostor jinde. Ale chtěla jsem se s vámi podělit o rozhovor s Tomášem Klusem, natočený asi před čtrnácti dny, který jsem našla na YouTube. Když ho slyším mluvit, nějakým způsobem mě to uklidňuje. A když se mu podívám do očí, vím, že všechno, co říká, říká srdcem. Jako bytost mě Tomáš neuvěřitelně fascinuje. Jeho filosofie, elán a upřímné oči, to mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři. Tak třeba i vám...


Nemůžu si ale odpustit alespoň jednu ochutnávku z jeho nového cédéčka. Tahle mě zase dostala!


A co vy a Tomáš Klus?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)