O mně

čtvrtek 27. března 2014

Vyjarněný nákup

Řekla jsem si, že tady chybí kousek vyložené radosti, tak jsem si ho fofrem vytvořila. A doufám, že se bude plnit ze všech částí mého blogu co nejvíc, co nejčastěji a opravdu mě, i třeba někoho z vás, bude rozradostňovat.

Tuhle radost jsem si udělala sama, ale mám v záloze i další radosti, které udělal někdo mně. Ty jsou ještě o špetku radostnější, žeáno. Ale zpět. Brouzdala jsem si po městě a nutně jsem si potřebovala něco koupit. Nějakou maličkost. Jen tak pro zlepšení nálady. Kdyby bylo tepleji, dala bych si u nás na trhu zmrzku a bylo by vymalováno. Ale když bylo jen pár stupňů nad nulou? Člověka ty vyhřáté obchody prostě vtáhnou do svých útrob chtě nechtě.
Nevím, jak to vypadá u vás, když si jdete koupit "jen tak nějakou maličkost pro radost". U mě to vypadá asi takto...




Kytičkované veselé tílko, to je základ jara. (50 Kč)


Levanduli jsem si zamilovala! Je krásná, je svěží, je IN. (Svíčka 29 Kč, sůl do koupele 29 Kč, vlhčené ubrousky 7 Kč, vonný pytlíček 9 Kč!)


Vonné pytlíčky do skříně, skvělá věc. Provoní celou skříň i oblečení. Naše babičky dávaly do šatníků mýdla, já nedám dopustit na tyhle vychytané pytlíčky. (10 korun kus!)


Designové ponožky hýbou světem. (Zapalovače 7 korun za kus, ponožky s knírem 15 Kč, srdíčkové ponožky 25 korun/3 páry)

Jarní design i jarní vůně. A samozřejmě nejdůležitější nezbytnost pro nás alergiky, abychom to úchvatné jaro vůbec přežili. (Fa 29 Kč, blok 29 Kč, Xyzal naštěstí zdarma!)

Veškeré poklady jsem koupila u našich stakonických vietnamských prodejců. Všechno v jednom obchodě, všechno pěkně při ruce. Všechno super a za skvělé ceny. Není na škodu k nim občas zavítat...

A kde nakupujete vyjarněné věci vy? Dejte mi tip!

4 komentáře:

  1. Já mám s takovými sešítky pak děsnej problém - nechce se mi do nich psát, nic není dost dobrý, abych tím mohla takový fešáky počmárat :) Když pak ale nemůžu najít jinej papír, nedá se svítit :D
    A levanduli budu asi brzy věnovat celý samotný článek, protože je to teď moje velká láska :)

    OdpovědětVymazat
  2. voňavý pytlíček jsem koupila za 25kč v Tetě dala na WC a nic necítím

    OdpovědětVymazat
  3. Fákt? Ty jo, mně ten levandulový voněl ve skříně dobře tři týdny velmi intenzivně. Asi musí být zavřený v malém prostoru :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)