O mně

úterý 11. března 2014

Tiskovka: Čočky inspirované přírodou

Dneska jsem byla v rámci práce na představení nových denních kontaktních čoček firmy Bausch + Lomb, tak jsem si řekla, že vám o tom rovnou trochu poreferuju. Pro ty, co nosí čočky, to bude jistě zajímavé téma. Kdo ne, může aspoň kouknout na fotky.


Kontaktní čočky inspirované přírodou

Kontaktní čočky Biotrue™ ONEday byly vytvořeny specialisty na zdraví očí ve společnosti Bausch + Lomb jako první jednorázové denní čočky inspirované biologií lidského oka. Čočky inspirované přírodou obsahují 78 procent vody, stejně jako rohovka, a současně poskytují prakticky stejně kyslíku jako otevřené oko. Tyto čočky nevysychají a dodávají oku tolik kyslíku, kolik potřebuje, aby zůstalo zdravé, bílé. A to i po 16 hodinách nošení.

Kontaktní čočky inspirované přírodou.

Jsou vyrobeny z nového materiálu HyperGel™, díky němuž umožňují trvalé, jasné, pohodlné vidění po celý den. HyperGel™ pomáhá našim novým kontaktním čočkám Biotrue™ ONEday napodobovat vlastní zdravé slzy a bylo prokázáno, že udržuje stejnou úroveň vlhkosti jako přírodní oko. Kontaktní čočky si tak mohou udržet původní tvar a umožňují svému nositeli jasné vidění po celý den.

BioTrue.

Tisková konference se konala v luxusní kavárně Café Amandine a byla spojená s úžasnou snídaní. Celá akce se nesla v milém, uvolněném a přátelském duchu. Na závěr si mohli zájemci nechat odbornicí a speciálním přístrojem změřit zrak, dostali jsme kytičku tulipánů a několik kusů denních kontaktních čoček na vyzkoušení. 

Prezentace produktu.
Výborná snídaně.
Stylové dortíky.
Příjemná atmosféra.
Měření zraku za asistence odbornice.

A nakonec ještě jedny barevné dle vlastního výběru. Já jsem si odnesla čočky s lebkou, takže až se odvážím si je někam vzít, určitě čekejte fotoreport a reakce okolí!

2 komentáře:

  1. Skvělý článek ! Čočky určitě vyzkouším :)

    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :)
      Koukala jsem k tobě na blog, hezké! Moc se mi líbila koláž jarní inspirace ;)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)