O mně

pátek 25. dubna 2014

DIY: Vylepšená karafa na víno

Klasickou skleněnou karafu na víno má doma každý. Nebo možná ani to ne a nalévá si víno rovnou z lahve. Já jsem si oblíbila stáčené moravské víno, které dostanu samozřejmě v petce. A to mi nepřišlo moc stylový. Tak jsem sháněla nějakou šikovnou nádobu. Ale ani sama karafa mi nepřišla dost stylová. Tak jsem ji vylepšila washi páskou. A je to mnohem lepší!


Skleněnou a uzaviratelnou karafu jsem koupila v IKEE za krásných 39 korun. Vzhledem k tomu, že už nepiju víno po večerech po litrech, ale jen po sklenkách, víno mi zbyde a já ho skladuji v petce nebo v lahvi neumě zacpané korkovým špuntem. Tahle karafa se mi líbila v tom, že se dá krásně a pořádně zavřít a víno v ní nezvětrá (vyzkoušeno). A navíc ta cena? Pecka. 


Dál už jsem jen vybrala tu správnou washi pásku.


Na těch je skvělý zase to, že kdykoli vás design nebo míra oblepení omrzí, jednoduše pásku sloupnete a nalepíte jinou v jiném množství. Nikde nenechá ulepené stopy ani fleky, prostě paráda!


A je to! Teď už jen vybrat to nejlepší víno a užívat si jarní pohodičku... U mě to tentokrát vyhrálo růžové Zweigeltrebe.
(Dekorativní pásky seženete zde: www.washipasky.cz)


A jaké víno máte nejraději vy? 

3 komentáře:

  1. Máš veľmi krásny blog!! Natrafila som nan práve teraz a čítam si články !:) Ak ti môžem poradiť vylepší si dizajn , pretože tento pôsobí veľmi amatérsky čo je trošku škoda kedže články máš super :))

    http://lindatayllor.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za názor, už jsem o tom přemýšlela, ale i já sama jsem pořád amatér, mám blog necelé tři měsíce :) Každopádně budu o tom přemýšelt dál :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak petka je to lepší stoprocentně :-D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)