O mně

úterý 27. května 2014

POO-POURRI: I holky kakají. Ale nesmrdí!

Vzpomínáte, jak jsem vás napínala, co asi může být v té překrásné designové lahvičce na úvodní fotce v tomto článku? Tak dneska vám to konečně prozradím. Je to hit, je to naprostá novinka, která ještě není v ČR ani k dostání. Ale brzy bude! Já jsem měla možnost ji otestovat s větším náskokem, tak vám ji s menším náskokem představím :)


Znáte ten pocit, když jste někde na návštěvě, u rodičů své drahé polovičky, na pracovním pohovoru, na menší párty u někoho doma, v bytě s několika dalšími obyvateli... A najednou to přijde. Musíte na velkou, hned teď a neodkladně. Jenže co ten nepříjemný pach "po tom"...? Není vám pak trochu stydno? A proto?

ZANECHTE PO SOBĚ NA PÁRTY, V PRÁCI, VE ŠKOLE, NA RODINNÉ OSLAVĚ ČI U PŘÍTELE VŮNI RŮŽOVÝCH KVĚTŮ, JASMÍNU ČI CITRUSU.

Video, které má na YouTube přes 27 milionů zhlédnutí, opravdu pobaví!


Co je Poo-Pourri?

Poo-Pourri je směs esenciálních olejů, které eliminují veškerý záchodový odér.
Poo-Pourri není chemický sprej, který jen maskuje pachy. Z aromaterapeutických principů plyne, že pár vstřiků před vykonáním potřeby vytváří vrstvu esenciálních olejů, která zabraňuje šíření veškerých zápachů. Neobsahuje žádné tvrdé chemikálie, je pouze směsí esenciálních olejů.


Jak Poo-Pourri funguje?

JEDNODUŠE NASTŘÍKEJTE POO - POURRI DO MÍSY, ČÍMŽ SE NA HLADINĚ VYTVOŘÍ VRSTVA ESENCIÁLNÍCH OLEJŮ, KTERÁ ZABRAŇUJE ŠÍŘENÍ VEŠKERÝCH ZÁPACHŮ A VY TAK PO SOBĚ ZANECHÁTE VŮNI ROZKVETLÉ LOUKY.

Poo-Pourri nepřekrývá zápach, ale zamezuje jeho vzniku přímo u zdroje.



Můj názor

Já jsem osobně Poo-Pourri vyzkoušela a povím vám, to je věcička. Krásná vůně po celé koupelně, kterou jen tak něco nepřebije. Není to žádná drogérková umělá záchodová pavůně. Je příjemná, je cítit po čerstvém citrónu s lehkým nádechem vanilky. Navíc design lahvičky je prostě úžasný. Můžete mít Poo-Pourri sebou v kabelce nebo i vystavený v koupelně, rozhodně není za co se stydět. Je to neskutečně šikovná vychytávka.


Kde Poo-Pourri koupíte?

V tom je ten fór. Poo-Pourri ještě ani není v obchodech. Je to naprostá novinka, revoluce, kterou můžete mít mezi prvními! Bude k dostání brzy, nebojte. Od 1. června 2014 budou všechny produkty k dostání ve velikosti 2oz (cca 60ml, 100 použití) za cenu 299 Kč na www.poo-pourri.cz. V nabídce bude kromě základní unisex citrusové vůně Poo-Pourri Original také květinová Deja Poo, ovocná No. 2 nebo svěží a mužná Royal Flush - vhodná pro chlapa.

A když budete hodné, možná bych pro vás mohla zajistit i jeden tento výrobek do giveaway, co vy na to? :)
Ale teď ještě připomínám posledních pár dní levandulové GA

4 komentáře:

  1. Teda ta reklama neměla chybu! :D Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď :D No já do nedávna taky ne, ale přes Amazone už prodali přes 4 miliony těhle vyvoněných frajerů :)

      Vymazat
  2. Reklama i název jsou hrozně vtipný :D Nechtěla bych v tom hrát, ale je to dobrá věc!! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeee, to bych si o něj moc ráda zasoutěžila:-)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)