O mně

neděle 18. května 2014

Radosti: Food & Drink post

Po všech svých očistách jsem si řekla, že je třeba si ten náš gastro svět taky trochu užít. Takže jsem se přestala omezovat a dala jsem si všechno, na co jsem měla opravdu chuť. A jakou jsem z toho měla radost! Většina mého hřešení ale probíhala za poletu mezi školou a prací, takže pohybu sem k tomu měla až až. A když člověk tráví 14 hodin v práci - na nohou, musí si ten den taky trochu zpestřit, no ne?



U Paula jsem si dala malinovou koblihu a presso s mlékem. Měla jsem zde schůzku s jednou moc milou a velmi inspirující osobou, ale o tom vám povím až v dalším článku. Tam také představím produkt, který je na fotce, který možná zkoumáte a dumáte, oč jde. Takže se těšte už brzy na článek, zatím můžete tipovat, co by to mohlo být.

Další dny se nesly ve znamení práce, povinností a radostí v podobě příjemně strávených obědů, domácího vaření, velké akce Staropramenu a představení nového drinku, objevování nových dobrot a v celkové snaze užívat si i každý náročný den.

Akce ve Staropramenu, představení cideru Carling a nové Sládkovy limonády





Obědy, večeře - zdravé i méně zdravé, vždycky ale výborné!


Pizza Quattro formaggi nikdy nezklame. Skvělý byl i zapečený lilek s rajčaty, mozzarelou, pestem a listovým salátem. K tomu milovaný a osvěžující Hoegaarden s limetkou.


Domácí pizza se slaninou, rajčaty, špenátem a uzeným sýrem. K tomu chillský Merlot, jak jinak!

Zeleninové saláty, abychom nezapomínali na linii a na vitamíny. K tomu opečená tmavá bagetka a bylinky z vlastní zahrádky. Tedy truhlíku (i o nich bude brzy článek). 


Pečený paprikový lusk s rýží, rajčatovým pyré a opečenými slunečnicovými semínky. 
Neskutečná dobrota.


Banánová Margotka jako dezert. 


A na čem jste ujížděli tento týden vy? 

2 komentáře:

  1. Ta dekorace s flaškami je úžasná a dostala jsem díky fotkám chuť na pizzu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych mohla pizzu pořád, kdyby tak někdo vymyslel fitness pizzu, nejedla bych už nikdy nic jinýho. (kromě fitness dortíků!) :D

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)