U Paula jsem si dala malinovou koblihu a presso s mlékem. Měla jsem zde schůzku s jednou moc milou a velmi inspirující osobou, ale o tom vám povím až v dalším článku. Tam také představím produkt, který je na fotce, který možná zkoumáte a dumáte, oč jde. Takže se těšte už brzy na článek, zatím můžete tipovat, co by to mohlo být.
Další dny se nesly ve znamení práce, povinností a radostí v podobě příjemně strávených obědů, domácího vaření, velké akce Staropramenu a představení nového drinku, objevování nových dobrot a v celkové snaze užívat si i každý náročný den.
Akce ve Staropramenu, představení cideru Carling a nové Sládkovy limonády
Obědy, večeře - zdravé i méně zdravé, vždycky ale výborné!
Pizza Quattro formaggi nikdy nezklame. Skvělý byl i zapečený lilek s rajčaty, mozzarelou, pestem a listovým salátem. K tomu milovaný a osvěžující Hoegaarden s limetkou.
Domácí pizza se slaninou, rajčaty, špenátem a uzeným sýrem. K tomu chillský Merlot, jak jinak!
Zeleninové saláty, abychom nezapomínali na linii a na vitamíny. K tomu opečená tmavá bagetka a bylinky z vlastní zahrádky. Tedy truhlíku (i o nich bude brzy článek).
Pečený paprikový lusk s rýží, rajčatovým pyré a opečenými slunečnicovými semínky.
Neskutečná dobrota.
Banánová Margotka jako dezert.
A na čem jste ujížděli tento týden vy?
Ta dekorace s flaškami je úžasná a dostala jsem díky fotkám chuť na pizzu :-)
OdpovědětVymazatJá bych mohla pizzu pořád, kdyby tak někdo vymyslel fitness pizzu, nejedla bych už nikdy nic jinýho. (kromě fitness dortíků!) :D
Vymazat