O mně

pondělí 12. května 2014

Radosti květnového týdne

Počasí si s námi hraje jako kočka s myší, a tak nezbývá, než si dělat radosti i jinak, než nastavovaním nosíků slunečním paprskům... Chce to občas vyrazit na nákup, na lahodný chmelový mok nebo na zmrzlinový pohár. Ale nezapomínejme dělat radost i svým blízkým! Zároveň mysleme na sebe a třeba i ranní vstávání nebo pracovní den si zkusme nějak zpříjemnit. Už jen tím, že si zkrášlíme prostředí, v jakém trávíme nejvíce času. A pak samozřejmě dalšími drobnostmi, které nám vykouzlí úsměv na tváři.

Květiny, svíčky, lahodný čaj nebo káva v milovaném hrnku, další roztomilé doplňky a vydatná ovocná snídaně. To je základ pro kvalitní nastartování pracovního týdne!

A když venku prší, chce to mít hlavně nohy v teple!
Černé pivo s ostružinovým sirupem a ledem. Ideální vzpruha po pracovních schůzkách a pohovorech při nabírání nových lidí.


Večeře připravená od vašeho drahého, to je panečku krásný závěr dne. Špagety Adriana s olivami, rajčaty a paprikou, parmazánem a čerstvými bylinkymi, mňam. No a když přes den pobíháte venku mezi školou a schůzkami, energii nabijte freshem z Mangaloo. Stejně mě vždycky pobaví, když spekulujeme se slečnou prodavačkou, co mi teda namíchá, když jsem alergická na jablka.


 No a samozřejmě nejde opomenout trocha toho jarního nakupování, že.
(Průhledná mintová košile, květované legíny, bavlněná trička.)


A když pak po náročném dni dostanete v práci květinu, svět je o tolik krásnější...


A dál jsou tady radosti, které si děláte vzájemně se svým milovaným... Na lístečkách stojí "Pro mého drahého" a "Pro mou drahou". Nějak hezky jsme se shodli, já jsem přítelovi koupila kokosovou Studentskou, na kterou si brousil dlouho zuby, a on mně na oplátku kytičku.


Nejlepší zmrzlinový pohár, který jsem kdy ochutnala, jsem měla v pizzerii Palatino. Horkou lásku, jak jinak. 


A naše tradiční sobotní procházka na Farmářské trhy zakončila byť náročný, tak skvělý týden.


V neděli už jen chybělo udělat radost mamince. Ta je sice přes sto kilometrů ode mě, ale poslala jsem jí dárek a přání ke Dni matek alespoň virtuálně. Dekoraci, kterou jsem pořídila také na Farmářských trzích, si, doufám, vystaví na chalupě, kam často (ale beze mě) jezdí. Tak se jí tam budu aspoň trochu připomínat.


A co přineslo radost za minulý týden vám?
Jestli nic, tak se těšte zítra na první giveaway na mém blogu! Levandulovou giveaway! ;)


6 komentářů:

  1. mnam ten jahodovy kolac vyzeral skvele!

    Ak budeš mať čas pozývam na giveaway o vlasový balíček, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Mě udělalo radost včera kino, byli jsme na 10 pravidel jak sbalit holku a je to výborné na odreagování. Doporučuji všem.
    Tvoje košile má úžasnou barvu, ja si koupila takové ryfle:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teress, já teď čekám v kině na Stoletého staříka, oba jsme s přítelem četli knížku a byla to pecka, teď 15. má vyjít film, tak jsme zvědaví :) A děkuji, nechala jsem se strhnout mintovou mánií :)

      Vymazat
  3. Nádherné! Po tom zákusku s jahůdkami hned na první fotce vpravo jsem dostala šílenou chuť na něco podobného (klidně i ten samý bych tedy brala).. dále chválím módní kousky, košile vypadá moc dobře :-)
    Květiny.. krása :-) a ten pohár, mňam!

    Super fotky! Moc se povedly, až mi tady tečou sliny :D hihi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju, ten dort je domácí cheesecake, brzy bude recept a další fotku zde na blogu ;)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)