O mně

pondělí 19. května 2014

Reportáž: Narozeninová oslava L´Occitane

Úchvatná francouzská značka přírodní kosmetiky L´Occitane slavila minulé pondělí 10 let na českém a slovenském trhu. K této příležitosti uspořádala oslavu, kam jsem byla pozvána. Jak vše probíhalo, jaká byla atmosféra a jakou noviku L´Occitane představilo, to si přečtěte v mém voňavém článku.


Nově zrekonstruované prostory L´Occitane v obchodním centru Palladium nejsou velké, zato jsou útulné, provoněné tradicí, okořeněné pečlivou prací, inspirované provensálským obydlím a doplněné luxusní péčí a velmi milým přístupem prodávajích.


Produkty značly L´Occinate se mohou pyšnit stoprocentní BIO výrobou, při které se drží tří stěžejních zásad – autentičnosti, věrohodnosti a respektu. Se svými ekologickými obaly šetří životní prostředí a výrobky testuje pod lékařským dohledem, přičemž se striktně vyhýbá testování na zvířatech. Důležitou roli hraje mimo jiné prokazatelný původ využívaných surovin.



V obchůdku je k dispozici kosmetika z levandulí, slaměnek, bambuckého másla, růží, mandlí, verbeny a dalších a dalších úžasných přírodních produktů. Kosmetické výrobky i vůně jsou inspirovány zásadou fytoterapie a aromaterapie a drží se blízko uvolněnému životnímu stylu Středomoří.



Během tiskovky jsme měli možnost dopřát si masáž rukou produkty L´Occitane od šikovných slečen a mohli jsme si vyzkoušet nespočet nejrůznějších parfémů, krémů, vůní a druhů zboží. Na přípitek bylo šampaňské, nechyběl ani narozeninový dort a výborná káva.


Tisková konference byla zaměřena jednak na oslavu narozenin a otevření nového obchůdku, ale také na představení něžné, voňavé a inspirující novinky z řady Neroli.


 O té vám ale povím až v přístím článku. Máte se rozhodně na co těšit! Co myslíte, že se skrývá v této dárkové taštičce? Odhalím už brzy!


Znáte kosmetiku L´Occitane? Máte nějaký oblíbený produkt, řadu, vůni? Dejte mi tipy!

1 komentář:

  1. Ahoj. Tak ti tedy nevím, co máš na mysli těma ekologickýma obalama. Obaly jsou stejné jako u většiny firem. Navíc hodně produktů mají v plastech a to mi eko moc nepříjde.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)