O mně

čtvrtek 15. května 2014

Zlatohnědá kosmetika na léto

Přicházejí konečně slunečné dny, nebo já v to aspoň pevně věřím a doufám, a tak jsem už pěkných pár týdnů sháněla dokorativní kosmetiku ve zlatých odstínech. Asi vážně stárnu, ale v poslední době jsem se zamilovala do zlaté, do zlatých doplňků a hlavně do zlatých očních stínů, které se třpytí ve slunečních paprscích.
No, a nakonec mi stačila jedna návštěva drogerie a pořídila jsem vše ke své naprosté spokojenosti. A to ještě ve skvělé cenové akci.


O tělovém mléku You are GOLD od Baley jsem si přečetla na jednom z blogů a hned jsem po něm zatoužila. Takových věcích bylo v poslední době spousta, ale nic z toho jsem v našich skromných drogerkách nenašla.
(Fakt nechápu, kde to, ženský jedny zatrolený, nakupujete, protože nic z toho, do čeho se zamiluju u vás na blogách, nikde nemůžu sehnat!!!)


Takže i v případě tohoto limitovaného výrobku jsem byla skeptická. A nakonec tadá, DMko si u mě maličko šplhlo, navíc cena 59, 90 je fajn. Mléko opravdu krásně hydratuje a navíc se po namazání kůže hezky třpytí a leskne. Díky jemňounkým třpytkám docílíte pardního efektu. Teď už jen to sluníčko, aby se to zlato na kůži mělo v čem odrážet. A držet si pěstičky, abych na něj nebyla alergická, jako jsem byla na třpytkové od Oriflame. 


BB Miss Sporty mě mile překvapil svým světlým odstínem. Konečně někdo taky pochopil, že ne každá slečna chce vypadat jako pomeranč a přišel na trh s produktem, po kterém nesvítíte samy jako zapadající slunce se svými báječnými oranžovými odlesky! Možná ubírám pár bodíků za to, že mi lehce vysušuje kůži pod nosem.
(Neptejte se mě, proč zrovna pod nosem, taky to nechápu...)


Oční stíny od Essence je právě to, co jsem tak dlouho hledala, sháněla a byla jsem fakt happy, že jsem na to konečně natrefila. Barvičky jsou super, přesně takové, jaké jsem chtěla. Navíc fandím konzistenci stínů od Essence, jsou takové matlavé, nedrolí se, nepráší a drží. Palec nahoru. A za tři pětky? No nech to tam!



No a nakonec představuji lesk na rty, který není úplně zlatohnědý, ale zkoušel si někdo z vás sehnat zlatý lesk na rty? Tenhle jsem sehnala za dvacku, hezky drží, nelepí, má krásný odstín a ideálně dokresluje celý zlatohnědý look. Takže ho řadím mezi moje momentální největší kosmetické oblíbence.
Plus lak na nehty, o kterém jsem psala už tady, ten je fakt boží!


A co vy, jakou barvu máte momentálně nejoblíbenější vy? 

5 komentářů:

  1. Nevylučuje se bledá pleť a zlatá? Já myslím, že trochu jo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, u mě ani ne, protože na ten světlý BB si dávám ještě pudr. Ten je taky světlý, ale lehounce se třpytí, takže konečný efekt je světle zlatý :)

      Vymazat
    2. Já si myslím, že ne...to jsou jenom předsudky. Pokud se v tom člověk cítí dobře, nemůže nic pokazit.

      Vymazat
    3. Když dobře zvolíš odstín, nevylučuje se nic s ničím.

      Vymazat
  2. BBčko od Miss Sporty som skúšala tiež a je pravda, že odtieň je pekne svetlý, no s mojou mastnou pleťou zoxidoval aj tak a oranžová som bola, síce nie hneď, ale po pár hodinách. AVšak krytie žiadne, asi by som to krytie od krémov nemala ani čakať, ale čo už so mnou. Obal sa veľmi podaril, to sa nedá značke uprieť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)