O mně

pondělí 9. června 2014

Radosti prvního červnového týdne

V období učení se na zkoušky je zkrátka nezbytné dělat si radost. Občas trochu vypnout a vychutnat si i běžné denní okamžiky, které vám najednou přijdou naprosto výjimečné. Na mysli mám třeba velmi příjemnou tiskovou konferenci v Arcolor, úspěšné pracovní schůzky, snídani na terase, báječnou kávu, výbornou večeři, den strávený na brigádě obklopeni dětmi, sluncem a dobrou náladou nebo krásnou květinu a nedělní kávu a drink! Všechno ale začíná dobrou snídaní!


Hned na začátku týdne jsem byla navštívit novou alternativní galerii, která bude sloužit jako showroom pro mladé a nadějné talenty. Těším se na to, určitě bude na co se koukat, až to tam pořádně rozjedou! Momentálně zde vystavuje své elegantní motýlky AlexMonhart, minimalistická trika Give up Clothing a mlhavé kabelky BY MIST.


Po dlouhé, hodně dlouhé době jsme zase zavítali do indické restaurace. Jejich kouzlení s kořením a ladění chutí nikdy nepřestanu obdivovat. Každé jídlo v indický je zážitek! 


Poslední dobou zase nějak ujíždím na kávě, takže ledové moccachino v CrossCafé mě vyloženě naprosto uspokojilo a nadchlo!


Snídaně na prosluněné terase je vyvážením té kopice knih a poznámek, co teď tvoří hlavní náplň mých dnů. 


Sem tam neuškodí nějaký osvěžující drink na kuráž!


Nesmím ale zanedbávat ani práci, takže jsem minulý týden zavítala na tiskovku k nadcházejícímu Arcolor festivalu módy. Velmi inspirativní záležitost!


 No a ještě nějaké pracovní schůzky, které mě nakonec dost mile potěšily a nakoply zase do dalšího snažení. Ještě že na světě existují pozitivní lidé s chutí do práce, s novými nápady a také bůh žehnej naší pracovní kavárně Jamm Club!


O víkendu by měl člověk odpočívat, ale to já zase ne. Nechala jsem se zviklat a vyrazila jsem kolegovi pomáhat s jednou velkou sportovní akcí pro děti i dospělé. Nakonec jsme se všichni dobře bavili!


A samozřejmě jsme se odměnili po celodenní dřině pořádnou večeří!


V neděli už mě čekalo opravdu jen lenošení, oběd až do domu a poté zpestření v podobě menší procházky s jasným cílem. Dát si někde dobrou kávu. Nebo drink. Třeba Hight Society.



A co udělalo radost minulý týden vám? :)

7 komentářů:

  1. Vypadá to na perfektní týden!

    OdpovědětVymazat
  2. Když ti odpustím, že mě provokuješ donutkem, pizzou a hamburgerem, tak mě dorazíš koktejlem...ty provokatérko :-D Příště zakázat na tyto články chodit po 19. hodině :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, vy jste byli v Masale, ne? :) Tam je to výborný!

    OdpovědětVymazat
  4. Díky holky za super komentáře :D
    Nebojte, vypadá to super, ale hodně jsem ležela v učení :/ A ode dneška si dávám zase pěkně dietku :)
    Kamuš, jo, byli, na Letný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam je super, jak je hned naproti irskej bar :)) To kdyby člověk chtěl víc cestovat... .))

      Vymazat
  5. hned by som si dala kavu :) si mi urobila chut :)

    Inak pozyvam na statnicovu giveaway, ktoru najdes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/statnicova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Náádherné fotky, hlavně ta první, na to se tak hezky dívá. :3 Mám chuť běžet si koupit donut a k tomu si uvařit horkou čokoládu.. škoda že teď v noci je to nesplnitelný sen.. :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)