O mně

pondělí 30. června 2014

Sváteční kosmetické radosti Catrice

Jak moc je člověk sebestředný, když dává dárky sám sobě? Ne, určitě nejde o sebestřednost, prostě jsem si chtěla udělat radost. Ráda dárky dávám, ráda dárky dostávám. A tentokrát, protože jsem měla svátek, dala jsem dárečky sama sobě. A měla jsem z nich takovou radost! Nešlo však o nic převratného. Jen jsem už delší dobu pokukovala po paletce hnědých stínů a po hnědém lesku na rty. A značka Cartice byla přesně to, co jsem hledala.



Také si dáváte dárečky samy? A co vám udělá největší radost? Já jsem z těchto třech pokladů nadšená.
Lak dobře schne a dlouho drží. Lesk vám krásně vyplní rty, je výrazný, luxusně se třpytí a pěkně zvláčňuje. No a paletka? Největší paráda! Stíny mají krásnou sytou barvu, dobrou konzistenci a vydrží mi na víčku celý den, aniž by se zcvrkávaly do nepříjemné linky jen v ohybu víčka. Na sluníčku hází krásné odlesky.

 


 A co udělalo poslední dobou radost vám? :)

7 komentářů:

  1. Po tom lesku se musím mrknout,žádný takový doma ještě nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mile mě překvapil a taky jsem takový odstín dlouuuho hledala :)

      Vymazat
  2. Udělala sis moc pěknou radost. :) Po té paletce už delší dobu pokukuji, ale bála jsem se, aby stíny nebyly nevýrazné, téměř bez pigmentace. Teď už vím, že tomu tak není a nejspíš si ji tedy pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si kupuju pro radost pořád něco, jen tak :) I ty bys měla a nejen, když máš svátek! Mimochodem, všechno nejlepší! :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tá paletka je super :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)