O mně

čtvrtek 3. července 2014

Balzámové hydratační rtěnky MOJE

Už jste vyzkoušeli hydratační balzámové rtěnky v tužce s bambuckým máslem a vitaminem E od kosmetické značky MOJE? K dostání jsou v pěti veselých letních odstínech a já jsem měla možnost vyzkoušet je všechny! Ale hezky od začátku, co je to balzámová rtěnka v tužce?


Balzámová rtěnka je svým složením určena pro přirozené líčení rtů během celého dne. Intenzivně hydratuje a regeneruje citlivý povrch rtů, čímž zabraňuje jejich popraskání a podporuje jejich pružnost a vyhlazení. Praktické řešení obalu v podobě vysouvací tužky zaručuje pohodlnou a pohotovou aplikaci.



Co musím pochválit hned jako první, to je design těchto tužek. Vypadají něžně, jsou holčičí a přitom elegantní. Další plus je to, že jsou opravdu syté a nejsou nijak třpytivé nebo lesklé. Bála jsem se, že budou sotva vidět, ale opak je pravdou, barvičky na rtech krásně vyniknou. A také dlouho drží. Netřeba si rtěnku přemalovávat pokaždé, když se napijete.


A nakonec mě až překvapila jejich efektivita. Než jsem otestovala všech pět druhů (namalování - smazání, namalování - smazání...) měla jsem rty opravdu mnohem hydratovanější a méně popraskané. Když k tomu připočtu parádní cenu, těmhle novým kosmetickým vychytávkám nemám co vytknout. Pokud byste i vy zatoužili právě po jedné z pěti balzámových hydratačních rtěnek, mrkněte na stránky ZDE, kde najdete veškeré informace. 



Co říkáte na novinku kosmetiky MOJE? Líbí? Nelíbí? Máte s takovými rtěnkami zkušenost?

*Brzy pro vás připravím giveaway o letní balíček kosmetiky MOJE, tak sledujte můj blog ;)

6 komentářů:

  1. Vypadají skvěle, líbí se mi všechny odstíny. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají fajnově :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty vypadají přímo úúúúžasně!! Chci je všechny :) Opravdu se po této kosmetické značce musím podívat! :)

    Ketrin Fl

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel jsem je v drogerii ještě nenašla a nepřišla jsem na to, jak objednávat z internetu, ale snad brzy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna tyhle balzámové rtěnky od moje jsem chtěla vyzkoušet. Mám od nich už dost produktů, ale tyhle novinky ještě pořád ne a je fakt, že ten design je nádherný a mám mnohem raději takové balzámové hydratační rtěnky než obyčejné.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)