O mně

středa 13. srpna 2014

Lakovací mánie pokračuje: MAT EFEKT

Moje milé čtenářky,
přihlaste se, kdo z vás už zaregistroval novinku od české kosmetické značky MOJE - laky na nehty s MAT efektem?! K dostání jsou v osmi veselých barvičkách a já jsem neodolala okamžitému testování všech osmi kousků. Pojďme se bez dalších slov podívat, jak laky vypadají přímo v akci.


Můj názor na laky s MAT efektem? Jsou boží. A to jako fakt. Nevím, jestli jsem jen hodně pozadu, nebo jestli prostě nevěnuju dostatečnou pozornost všem lakům na nehty, ale tento efekt jsem zatím nikde neviděla (klidně mi házejte své tipy, pokud máte).


Líbí se mi, že je to (alespoň pro mě) zase něco nového. Barvičky jsou veselé a k prázdninovým a vyletněným outfitům si zaručeně vyberete tu správnou kombinaci. A můžete ladit a hrát si s barvami a odstíny až do zblbnutí!



Laky MAT, tak jako všechny od značky MOJE, se dobře nanášejí - mají sympaticky úzký štěteček, takže moc "nepřetahuju". Rychle schnou a dlouho drží. A rozhodně jimi přilákáte pozornost! Tak na co čekáte? Objednávat láčky můžete ZDE :)

A jaké laky jste si oblíbily vy? Dejte mi své tipy ;)

8 komentářů:

  1. Krásné barvičky :) Moje nejoblíbenější toto léto jsou asi neonky od Dermacol :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem neodolala, hned co jsem novinku viděla, jsem musela objednávat :). Matné laky mám moc ráda, mám ještě od flormar, ty jsou taky výborné, ale moje má ted úžasné pastelové odstíny přímo dělané pro léto. Bohužel mám zatím jen dva odstíny - č.6 a č.8, snad se mi sbírka brzy rozšíří ještě o nějaké další :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké laky, oblíbila jsem si lak od Essence v barvě mint :-)
    Nominovala jsem tě na Liebster Award, budu ráda, když budeš v tomto TAGu pokračovat: http://i-love-bijou.blogspot.cz/2014/08/liebster-award-aneb-poznejte-blogery.html

    OdpovědětVymazat
  4. Laky jsou úžasné, taky jsme na ně už psaly recenzi. A co se týká matných laků obecně, tak to byl hit už před několika lety. Jednalo se zejména o matný top coat, ovšem i barevné matné laky se dají v drogérii sehnat. Tyto Moje laky ovšem nejen krásně vypadají, ale mají taky báječné vlastnosti, především ta výdrž je super.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají skvěle a hlavně máš super nehty.
    Jinak dávám follow, a budu ráda, kdyby ses podívala na můj blog a pokud by se ti líbil, tak mi dala odběr. :)

    aNOVAM

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají hrozně pěkně! Žádný matný lak doma nemám a myslím, že by se mi aspoň jeden hodil :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné odstíny :)! Přestože jsem nikdy moc matující laky nevyhledávala, tyhle se mi vážně líbí :).

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)