O mně

neděle 10. srpna 2014

Soutěž o opalovací kosmetiku Dermacol

Vážení a milí,
na StudentPointu máme zase jednu zajímavou soutěž. Tentokrát o produkty značky Dermacol z řady SUN. Máme připravené 3 balíčky, každý v hodnotě 500 korun! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Tak neváhejte a zapojte se do soutěže, která končí už za tři dny. Odkaz na soutěž najdete ZDE!


Vaše pleť na sluníčku trpí! Vystavujete ji totiž slunečním paprskům od východu do západu slunce, a to i když je zataženo. Pokud se chcete vyhnout zarudlé pleti, předčasným vráskám, pigmentovým skvrnám, nebo spálení tak tvář nešiďte a dopřejte jí to, co si zaslouží, tedy kvalitní péči s vysokou ochranou.

DOKONALÁ SLUNEČNÍ OCHRANA pro zdraví a krásu vaší pokožky

Vybavte se sluneční kosmetikou SUN od značky Dermacol podle vašeho fototypu a nezapomeňte, že opalovacími přípravky to nekončí, ale je třeba pečovat o pokožku i po opalování. Jen tak dodáte pokožce dostatek výživných látek a udržíte si krásně hnědou barvu co nejdéle.

Sluneční kosmetika SUN obsahuje mléka s ochrannými faktory 6, 10, 15, 20 a 30. Na své si nepřijdou jen dospělí, ale také děti. Díky tomu, že je opalovací kosmetika voděodolná, uniknete UVA a UVB paprskům i ve vodě.Více informací najdete ZDE, případně na Facebooku značky Dermacol.

Držím vám palce! ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)