O mně

sobota 9. srpna 2014

Mé růžové radosti

Když jsem byla minulý týden na vstupní lékařské prohlídce kvůli nové práci, ptala se mě paní doktorka, jestli piju alkohol. Respektive rovnou se zeptala: Alkohol příležitostně? Ano, vždy, když je příležitost, odpověděla jsem. A stejně tak je to i radostmi, měli bychom si dělat radost při každé příležitosti, kdy jen to je možné. A to já s přehledem splňuji!


Základem všeho jsou čerstvé květiny. Miluju je, kupuji si je pravidelně a dělají mi radost neustále!
Pod květinami je několik věciček od Papelote, které jsem dostala právě od této firmy jako dáreček. Brzy se můžete těšit na malou giveaway, abych udělala radost i já vám.

Kosmetiku jsem koupila v Marionnaud a je boží. Jde o lesk na rty, sprchový gel a krém na tělo či ruce. Všechno úchvatně sladce voní a navíc vypadá moc pěkně.


Parfémek, který vypadá jako propiska - roztomilé a praktické. Koupeno v InterSparu.


Plechové dózičky na šperky a drobnosti. Koupeno v Levných knihách.

Blok na poznámky jsem potřebovala jako sůl. Nestačí mi malé lepící papírky nebo čtverečky, na které se pořádně nic nevejde. Proto jsem se na první pohled zamilovala do tohoto bloku, kam se mi vejde poznámek, kolik jen potřebuji. Navíc design je naprosto sladký!


KeepCup jsem dostala od bráchy k narozeninám a byl to ten nejlepší dárek ever. Nosím ho denně do práce, nosím ho vlastně všude a pořád. Ještě se k němu vrátím v samostatné recenzi, protože jsem na KeepCupy přečetla hodně referencí, ale ne se všemi souhlasím, tak brzy bude KeepCup mýma očima.


No a samozřejmě nesmí chybět mlsání a kosmetika, což jsou mé dvě opravdu obrovské radosti poslední dobou. Pokud vás zajímá recenze na balzámové hydratační rtěnky, které vidíte na fotce, najdete ji ZDE.


A jaké radosti jste si nadělili za poslední dobu vy? Pochlubte se mi ;)

1 komentář:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)