O mně

neděle 24. srpna 2014

Minimalistická péče o pleť s La Roche-Posay

I když se počasí za oknem jako letní už zdaleka netváří, já se odradit nenechám. Skoro každý víkend někam vyjíždím, cestuju, výletím, stanuju, trempíkuju, balím a zase vybaluju... A protože na cesty je důležité mít sebou vše potřebné, ale tak rozumně, aby se vám to vešlo do co nejmenšího zavazadla, minimalizovala jsem i svou kosmetickou výbavu. Respektive každodenní péči o pleť. Tadá, La Roche-Posay v cestovním balení!


Proč zrovna La Roche-Posay? Protože tato kosmetika je opravdu kvalitní, hypoalergenní, často klinicky testovaná a já vím, že se na ni mohu spolehnout i v těch nejtěžších situacích. Pomáhá mně, ale i mým přátelům. Naposledy dostala zatěžkávací zkoušku na vodě, následně v kempu v přírodě a obstála na jedničku.


Co nesmí chybět v základní výbavě?
Rozhodně to je Termální voda z La Roche-Posay, která se dá použít fakt na všechno. Jako příjemné osvěžení obličeje, ale také jako regenerace na spálenou kůži, na záděrky, odřeniny, škrábance, kousance... Zkrátka zklidňuje jakékoli podráždění pokožky, a to se v lesích dost hodí!


Dalšími nezbytnostmi jsou micelární voda na vyčištění pleti, hydratační krémíček Toleriane, malej mazlík Effaclar, který včas zabrání vzniku pupínků nebo akné rychle eliminuje, a na konec krycí Hydreane BB krém.



Všechno, co člověk potřebuje a vejde se mu to do kapsičky. Paráda, no ne?




A jaká pečující kosmetika nesmí chybět na cestách vám?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)