O mně

pondělí 4. srpna 2014

Zatočte s celulitidou snadno a rychle!

Ruku na srdce, koho by v našem věku alespoň trochu netrápila celulitida. Ano, pohyb, zdravá strava a hodně vody jsou skvělá prevence, ale když děláte v kanclu, váš jediný pohyb je dojít si na oběd a na tramvaj a na schůzkách pijete jednu kávu za druhou, nemáte proti celulitidě šanci. A proto někdo moudrý vynalezl alespoň krémíčky...


Na účinky zeštíhlujících gelů, vypínacích krémů a kúr proti celulitidě jsem ale nikdy moc nevěřila. Ale poté, co jsem si přečetla několik nezávislých recenzí na kúru Amande od francouzské značky L´Occitane, zbystřila jsem. Reference byly kladné a slibovaly rychlý a viditelný efekt zeštíhlení a vypnutí kůže. Tak jsem si řekla, že to musím také vyzkoušet.

Oficiální popis
Ultra svěží gel pomáhá viditelně snížit výskyt celulitidy. Dokáže zeštíhlit problematické partie a zároveň vyhladit a zpevnit pokožku. Peruánská liána a esenciální olej z mrkve zpomalují vznik nových tukových buněk, zatímco výtažek z pupenů mandlovníku, bohatý na flavonoidy a přírodní kofein, podporuje uvolnění stávajících tukových buněk. Tato nová receptura obsahuje mandlové proteiny, které snižují výskyt dolíčků, navíc je obohacena o výtažek z jihoamerické obilniny quinoa, který společně s citrónovým mikro-exfoliačním extraktem podporují odbourávání tukových buněk spolu s celulitidou. Esenciální oleje z máty peprné, palmarosy a slaměnky pokožku příjemně osvěží a podpoří zeštíhlující efekt. Zeštíhlující efekt klinicky prokázán - zeštíhlení stehen až o 3,3 cm v obvodu, viditelné potlačení celulitidy - testováno na 25 ženách po dobu 28 dní.


Můj názor
Na první pohled gel nevypadá moc lákavě. Krásně svěže ale voní, takže i přes jeho brčálovou barvu jsem se odhodlala ho použít. Po nanesení na tělo příjemně chladí a vy cítíte, jak se vám při lehkém vmasírování dané partie prokrvují. Protože jsem tak trochu flink, nepoužívala jsem gel s úplnou pravidelností, sem tam jsem vynechala. Přesto jsem po několika dnech měla pocit, že mám kůži na stehnech opravdu vypnutější. Věřím tomu, že kdybych Amande používala poctivě, výsledky budou ještě lepší. Po měsíci mazání celulitida opravu ustoupila. Nemůžu tvrdit, že jsem se jí zcela zbavila, ale jisté vylepšení je patrné. Kůže je mnohem pružnější a také hydratovanější. Dolíčky jsou menší nebo jsou úplně pryč. Zeštíhlení jsem pocítila spíš na břiše. Dávám čtyři hvězdičky z pěti. 


A jak bojujete s celulitidou vy? :)

3 komentáře:

  1. Hmm, to vypadá moc zajímavě! :) Mi zatím zabralo jen pravidelné cvičení (zadku), ale jakmile přestanu, hned je to zpátky. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle krém mám hrozně moc ráda! Vyhlazuje kůži opravdu viditelně a krááásně voní. Akorát ta barva je fakt echt brčálová :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Adrianko,

    dovolila jsem si Tebe a Tvůj blog nominovat na TAG Liebster Awards, který pomáhá odhalovat světu „nové“ blogerky.
    Budu ráda, když se zúčastníš:-)
    Pro podrobnosti mrkni sem:
    http://theclarkysworld.blogspot.cz/2014/08/liebster-award.html

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)