O mně

úterý 16. září 2014

Make-up of the day: Essence

S novou řasenkou Lash Princess jsem původně zamýšlela vykouzlit opravdu princeznovský make-up. Jenže pak jsem si znovu a zase uvědomila, že já na tyhle srandičky moc nejsem. Prostě to ke mně nejde. Takže konec experimentování a šup sem s make-upem, ve kterém se cítím opravdu dobře!


Řasenka mě mile potěšila. Nejen, že dobře vypadá zvenku, má i velmi sympatický kartáček a efekt namalovaných řas se mi moc líbí. Zahustí, prodlouží, ano, tak akorát, zase to není úplný zázrak. Ale opravdu barví a drží! Po celodenním nošení je téměř netknutá. Palec nahoru.


Oční stíny Quattro asi všichni znáte, nemusím nijak zvlášť představovat, protože se nejedná o žádnou novinku. Stále mi přijdou ale dost cool a na podzimní líčenou jsou naprosto ideální. Konzistence je máslová, nepráší, neslívají se, drží a hezky prozáří oko - zvláště ty světlé odstíny.



Balzám na rty Kiss Care Love je další libůstka, kterou jsem si zamilovala. Nádherně sladce voní, má sympatické balení a na rtech vypadá moc pěkně. Něžně, ale sexy. Super!



Na závěr jsem použila černou kajalovou tužku na oči a tvářenku, o které jsem psala už tady.


A co vy, milé dámy, máte nějakou oblíbenou věcičku od Essence? :)


7 komentářů:

  1. Krýsný, řasenka mě láká kvůli hezkému obalu, ale zatím jsem s řasenkami Essence neměla dobré zkušenosti.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenka má pěkný tvar, ale nějak jsem ještě dobrou řasenku od Essence neměla, takže jsem si zas koupila jednu od Dermacolu. Ale co se mi od Essence fakt hodně líbí a předčí to i dražší značky, je tužka na obočí. Pěkně se nanáší, drží celý den, má dobrý odstín, prostě jiné jsem úplně přestala používat a tuhle si kupuju opakovaně. Pak mám od Essence ráda lesky XXL, rtěnky a laky na nehty.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě osobně se třeba ta řasenka v obchodě vůbec nelíbila - myslím ten kartáček. Designově je ale božská :-) Jinak já osobně jsem s kosmetikou Essence spokojená :)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to dobře, ale řasenky od essemce jsem nezkoušela.
    style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem dřív taky z žádnou řasenkou od Essence spokojená nebyla, tahle mě fakt dostala :)
    Jinak třeba stíny od nich mám obecně ráda, líbí se mi ta konzistence a většinou mají dobrou pigmentaci... Každopádně nejlepší je stejně ten balzámek, protože božsky voní i chutná... ne že bych ho olizovala :D

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné líčení :) Ta řasenka má skvělý obal, já mám ty stíny Quattro, akorát jiné složení odstínů a mě zase hodně práší a nejosu tak máslové jako ty Tvé (že tyhle, co máš ty se mi zdají lepší) :) Já si chci pořídit i tu tvářenku, tak vypadá moc hezky, líbí se mi, že tam jsou ty 3 barvy
    BLOG BY VERU

    OdpovědětVymazat
  7. Ten balzám na rty je úžasnej, mám ho taky a mám zálusk i na další odstíny :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)