O mně

sobota 20. září 2014

Make-up of the day: Makeup Revolution

Jak už to tak bývá, den po tom, co jsem si objednala balík z Anglie, objevil se Makeup Revolution i na českém trhu. Nicméně není tu ještě vše, a tak můžu s klidným srdcem oželet těch pět liber poštovného a několikadenní čekání. Kosmetika dorazila a já se pustila nadšeně do testování.


Paletka #SELFIE vypadá navenek opravdu skvěle. Nápaditá, zajímavá, atraktivní. Stíny uvnitř jsou v pěkných barvách a dobře pigmentují. Možná se trochu víc třpytí, než jsem čekala, ale to mi nakonec nevadí. Na oku totiž vypadají ještě mnohem lépe než v paletce. Spokojenost!


Řasenkou jsem trochu zahnula a použila jsem motýlí mascaru od Astoru. Toho kartáčku jsem se ze začátku trochu bála, ale pak jsem si řekla, že ho stejně musím prubnout, protože je minimálně zajímavý. A ukázalo se, že i moc pěně maluje a řasy hezky odděluje a prodlužuje, good job!


Lesk na rty je jemný, netřpytivý, bez příchutě, bez vůně. Má poutavý obal, který neteče! Dobře se nanáší, nelepí a vydrží.



No a nakonec tvářenka, kterou prostě miluju už za ten design! Je sexy, je hravá, je plná kontrastů a na tváři vypadá odstín tak nějak holčičkovsky, což mi přijde děsně roztomilý.



A co vy, také už jste podlehli mánii Makeup Revolution? Pochlubte se mi svými úlovky ;)

7 komentářů:

  1. Máš moc hezky namalované oči a celkově se mi líčení opravdu líbí :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zatím nepodlehla. Mají moc hezké věci, ale přijde mi, že většina jsou dupe dražších značek.. a třeba na takovou srdčíkovou tvářenku od Too Faced společně s Naked3 si brousím zuby, takže zatím objednávku neplánuji.. nicméně produkty mají na pohled opravdu sympatické:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vůbec, já akorát slýchám, že mám hezkej úsměv :)
    Jinak moc děkuji a jo, tu tvářenku bych nejraději snědla :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tvářenka vypadá krásně, tu bych hned brala :). Až se rozhodnu něco od Makeup Revolution otestovat, tak si taky radši objednám z UK, protože věci které bych chtěla stejně na českém eshopu nejsou.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi moc pěkně nalíčená na těch posledních fotkách :). Lesk má krásný obal a řasenku Ti taky udělala nádherné řasy

    OdpovědětVymazat
  6. Tá riasenka a lesk na pery, vyzerajú zaujímavo :) www.smiler-mishel-beauty-diary.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Já ještě nepodlehla, ale budu muset, všichni tuto kosmetiku strašně chválí :-)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)