O mně

pátek 26. září 2014

Welcome, BABY LIPS!

Tak, je to tady! Baby Lips hlásí konečně příchod na český trh, kdo z vás se už nemohl dočkat? Mě to chvíli nechávalo chladnou, ale nakonec jsem šílenství po Baby Lips naprosto propadla. Proč? Protože jsem v poslední době vyzkoušela hodně balzámků na rty, ale až po tom, co jsem zkusila Baby Lips, mé rty byly naprosto šťastné! A já samozřejmě s nimi.


Baby Lips přináší celkem tři tónované odstíny – Cherry Me s vůní třešní, Peach Kiss s broskvovou vůní nebo Pink Punch vonící po passion fruit, a tři bezbarvé druhy – tedy Mint Fresh s vůní máty, Intense Care s vůní třešně a mandlí a Hydrate s vůní citronovo-bazalkovou. Bezbarvé Baby lips mají zároveň ochranný faktor 20 pro účinnou ochranu rtů i na sluníčku.

Díky obsahu přírodních složek, jako je např. aloe, med či bambucké máslo, zůstanou rty chráněné, hydratované a krásné na pohled po celých 8 hodin. Již po týdnu používání pak budou rty viditelně vláčnější. Běžná cena je 80 korun, ale už teď narazíte na nejrůznější výhodné akce.

A protože jsou Baby Lips nejen úžasné, ale i inspirující, rozhodla jsem se, že s nimi natočím video. Mé první video vůbec, takže vítejte u mé velké premiéry a buďte shovívaví :)




A co vy, už máte svou sbírku? :)

P. S. Už brzy se můžete těšit na giveaway o nějaký ten Baby Lips balzámek, tak sledujte můj blog ;)

4 komentáře:

  1. Stejně jako Eos balzámy, ani tyhle mě nějak nepostihly, každopádně i tak bych je ráda vyzkoušela, takže si počkám na giveaway :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna teď na mě probíhá akce v DM myslím 2+1 zdarma. Balzámky se mi líbí, ale zase mě neuchvátili na tolik, abych pro ně hned běžela :). Ale soutěže to joo :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si ich chcem kupit, ale zatial som ich v DM nevidela.
    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pražském Palladium v DM už měli ve čtvrtek plné stojany :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)