O mně

úterý 7. října 2014

Ach, ta víkendová Morava

Pamatujete, jak jsem psala článek o tom, co mám ráda na podzimu? Pokud ne, mrkněte sem. A pokud chcete vědět, co je nakonec na podzimu vůbec nejlepší, čtěte dál. Je to totiž burčákobraní a vinobraní na Moravě. Vypravili jsme se tam minulý víkend a neskutečně jsme si náš výlet užili.

 
Bydleli jsme v Dolních Věstonicích, udělali jsme si výlet na polorozpadlý hrádek v Pavlově, navštívili jsme i Horní Věstonice a prošli jsme snad všechny sklépky v širokém okolí. V sobotu jsme vyrazili do Hustopečí na pravé burčákové slavnosti. procházeli jsme se po vinicích a nechali se hřát podzimním slunkem. No co vám budu povídat, bylo to skvělý...










Miluju tu pohodovou moravskou atmosféru, to přátelské prostředí, ty milé vinaře a sdílné kolemjdoucí. Miluju vůni lisovaného vína, kvašeného burčáku a toho neuvěřitelně čerstvého vzduchu. Miluju to, když mám počítač se všemi e-maily a vzkazy 400 kiláků od sebe!







Cestou domů jsme si udělali ještě procházku po Brně a pro velký úspěch si celý výlet o víkendu zopakujeme, protože to bylo prostě boží!








Zdravíme z Moravy :) Taky to tam tak milujete? :)

4 komentáře:

  1. Skvělé fotky, to jste se museli mít báječně :). Jé ten prstýnek s donutem je úžasnej, odkud ho máš? A to jíídlo mmmm
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, holky, ano, bylo to super! :)
    Prstýnek byl právě z těch burčákových slavností v Hustopečích :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem chtěla do Hustopečí, ale nakonec jsme se vydali do Boskovic na Husí slavnosti (nesnáším, když jsou akce na který chci jít ve stejný den :-)) Jinak jsem moc ráda, že se ti v Brně líbilo, kdyby si někdy chtěla doporučit, kam se jít třeba najíst, tak se ozvi :-)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)