O mně

čtvrtek 30. října 2014

Costa Coffee: Představení vánočních novinek

Minulý týden jsem si zase po delší době vyrazila do novinářského terénu. Byla jsem pozvána na tiskovou konferenci do nově otevřené kavárny Costa Coffee ve Vodičkově ulici. Mimochodem, tyto prostory v novém stylu evolution jsou velmi příjemné jak na posezení s kamarády, tak klidně na relax jen tak s knížkou v ruce. Důvodem připravené voňavé snídaně pro novináře bylo především představení vánočních novinek, které jsme mohli jako první ochutnat. Milovníci tohoto řetězce se dočkají v následujícím týdnu. A na čem že si to budeme letošní sezonu pochutnávat? Baristé v Costa Coffee si pro vás nachystali opravdové speciality – Pralinkové cappuccino, Perníkové Caffé Latte nebo Horkou čokoládu s příchutí pomeranče.




Pralinkové cappuccino
Kdo miluje kávu a neodolá lahodným čokoládovým pralinkám, může slavit. V kavárnách Costa Coffee si totiž baristi pro všechny nadšence připravili cappuccino s příchutí jemných pralinek. Kombinace silného espressa, čokoládových pralinek a nadýchané mléčné pěny vám dodá pocit, že pijete mléčnou pralinku. 


Perníkové Caffé Latte se šlehačkou

Okouzlující vůně hřebíčku, badiánu a především skořice ve spojení s jemností kvalitní kávové směsi Mocha Italia si vás naprosto podmaní. Třešničkou na dortu je lahodná nadýchaná šlehačka dozdobená perníčkem. 


Horká čokoláda s pomerančem

Nechte se unášet lahodnou nezaměnitelnou chutí horké čokolády připravené z čerstvého mléka ve spojení s příjemně pikantní příchutí pomeranče přelité smetanou a zdobené jemnými čokoládovými kudrlinkami.



Zákusky
No a jako zákusek si můžete vybrat mezi višňovým nebo perníkovým muffinem, případně vyzkoušet úplnou novinku - jablečný koláč. Ten jsem ochutnala i já a musím říct, že byl opravdu fantastický. Vláčný, jemný, ale přitom s výraznou vánoční chutí. Paráda!


A co vy, máte rádi kávu? Chodíte do kaváren? Jaký je váš nejoblíbenější kavárenský řetězec? A jak se vám líbí vánoční dobroty od Costa Coffee? :)

4 komentáře:

  1. Všetko to vyzerá tak dobre a chutne :) :) Už sa neviem dočkať Vianoc!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Já kávu napiju, ale všechno vypadá tak úžasně a výborně! Ale zrovna včera jsem si říkala, že si zajdu do Costy na nějakou tu sladkou tečku (zákusek) :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že zrovna tuhle kavárnu u nás nemáme, vysedávala bych tam snad celé Vánoce :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. To si budu muset zajít na Perníkové latté, nejradši bych si ho dala hned teď :-)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)