O mně

sobota 1. listopadu 2014

Moji podzimní voňaví oblíbenci


Podzim je plný barev, ale i vůní. Stačí se jen na chvilku zasnít a zhluboka se nadechnout. Také je potřeba připravit sebe i svou pokožku na chladné dny, takže je potřeba najít vychytávky, které vám zajistí pohodlí a komfort. Několik jsem jich poskládala do jednoho článku, abych vám mohla nabídnout pár zajímavých tipů na provonění dnešního dne. 


Syoss olej na vlasy, který používám po mytí před foukáním především na zničené konečky. Nejen, že vlasům dodá lesk, ale úžasně vám provoní celou hřívu.


Další olej, tentokrát tělový od značky L´Occitane, pro posílení vůně toaletní vody. Vůně Arlésienne bude hitem letošních Vánoc, je opravdu kouzelná a tento tělový olej velmi příjemný. Celý článek o této řadě najdete zde.


Nový sprchový gel od Dermacol s kávovým aroma je zase hitem pro mě. Sladký, jemný, autentický. 200 mililitrů za 60 korun je velmi sympatické. Zatím jsem ho viděla jen v DMku.



Deodorant ve spreji od značky B.U. jsem si tak zamilovala, že už mám asi pátý v řadě a nehodlám se ho vzdát. Nikdy jsem si nekoupila jeden deodorant dvakrát, protože se mi vždycky okouká a pak už ho nemůžu ani cítit. Tenhle si ale asi budu kupovat do konce života!



Krém na ruce voní jako žvýkačka. Chápu, že někomu to může vadit, dokonce ani já, takový sladkovůňomil ho nepoužívám každý den, ale sem tam si provonět odpoledne, proč ne. Levandulový chladivý krém na nohy od Yves Rocher voní zase úplně jinak, tak nějak fresh. A nožkám vždy výborně uleví.


I pleťová kosmetika může vonět. A do takové já jsem úplný blázen. Luxusní rudá rtěnka z kolekce Pure Red od L´Oréal Paris je toho důkazem. Sametová, výrazná, sexy. Celý článek najdete případně zde. Pleťový krém Nutri Gold s perličkovým efektem je dokonalý do chladného počasí, protože jeho hutná textura vaši pleť bez problémů ochrání i před mrazem. Na recenzi mrkněte sem. Obě věcičky s velmi příjemnou parfemací!


No a nakonec nějaká ta dobrota. Ne, nepekla jsem já, ale Mark´s & Spencer. A na Halloween byly nachystané ty správné děsivé bonbonky.




A jaké voňavé oblíbence můžete doporučit vy mně? Dejte mi své tipy ;)


5 komentářů:

  1. Moc se mi líbí, jak jsi produkty nafotila, krásné fotky :) Na ten krém z Rossmana už jsem koukala, sladké vůně mám ráda, tak ho vyzkouším
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek, na ten B.U. deodorant se podívám, docela si mě na něj nalákala :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Ten sprcháč od Dermacolu vyzerá super. Určite by som ho chcela vyskúšať. Kávu jednoducho milujem :D!!
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné fotky! Sprcháč mě na první pohled moc nezaujal, ale když jsem k němu v DM přivoněla, myslím, že se objeví také v mé koupelně. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Po oleji od syossu se mrknu, zatím jsem od téhle značky nic kromě šamponu a balzámu nezkoušela,tak to teď můžu napravit :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)