O mně

pondělí 22. prosince 2014

Čaje Lord Nelson: Do sychravých dnů i pro lepší pohodu

Je to tady a je to v plném proudu. Předvánoční stresy vrcholí, za oknem přituhuje. Objevují se ranní mlhy, sychravo a také první zimní škrábání v krku nebo špatná nálada. Navíc Vánoce, nevánoce, zkouškové se neptá! Co teď? Nezbývá než se zahřát a hodit do klidu skvělým čajem!


Čajíčková, to já jsem. miluju čaje! Sypané, pytlíkové, ovocné, zelené, černé, z čerstvé máty nebo meduňky... Všechny! Čaj mě uklidňuje, ale zároveň i povzbuzuje. U čaje relaxuju, učím se, pracuju, píšu články, s čajem vstávám i usínám.


Oblíbila jsem si značku Lord Nelson. Nejsou převoněné, jsou příjemně aromatické a chuťově lahodné. Jediné, co je u téhle značky problém, je to, že je dostupná jen ve vybraných obchodech, třeba v Lidlu. Cena se pohybuje kolem 30 korun za krabičku s pětadvaceti pytlíčky, což je určitě přijatelné.


A co vy a čaje? :)

8 komentářů:

  1. Já čaje piju hlavně především podzim/zima. A nejlepší jsou zelené čaje s jakoukoli příchutí :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsme na tom stejně..čaje od rána až do večera a každý den. Zbožňuju hlavně ty sypané. Tyto jsem nezkoušela, ale myslím, že jsem je právě v Lidlu už viděla. Kterou příchuť bys mi doporučila? ;)
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Já čaje taky miluju a tyhle jsem ještě neměla :). Měla jsem akorát od téhle značky vanilkovej sladkej a karamelovej
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem na tom stejně, čaje naprosto miluji :) Poslední dobou piju jenom černé, ikdyž musím přiznat, že Green Tea Vanilla vypadá moc dobře :)

    dominikasart.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju čaje a tyto čaje od Lorda Nelsona jsou výborné. Máme doma zelený čaj s vanilkou a je přímo luxusní :)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  7. Čaje naprosto miluju, hlavně teď v zimě. Piju je pořád. :D Nedávno jsem si koupila vánoční čaj z Ikei a je fakt boží!

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji moc za velice zajímavý výběr čajů, asi bych si také nějaké takové měla pořídit. Smím-li se zeptat, odkud jste je sehnala? Já jsem nedávno narazila na tuto stránku na čaje, takže přemýšlím, že bych si začala kupovat čaj z těchto stránek, ale nevím :) Poraďte.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)