O mně

středa 24. prosince 2014

Krásné Vánoce přeje Something Sometimes

Nejkouzelnější okamžik v roce je tady, Štědrý den! Na stole voní vánočka, z obýváku se line vůně čerstvého jehličí, cinkají zvonečky, sklenky se plní punčem nebo vaječným likérem, v očích těch nejmenších je vidět napětí a očekávání, dospělí mají na tvářích pokojné úsměvy. Atmosféru ladí koledy nebo pohádky, jen ten sníh za oknem nám pořád trochu schází... Ještě že dárečky jsou už nachystané :)


Štědrý den už po pětadvacáté trávím se svou rodinou a vždycky si ho parádně užijeme. Vítáme návštěvy, já zdobím stromeček, popíjíme, mamka chystá štědrovečerní večeři, brácha se kouká na pohádky, taťka nalévá všem příchozím i domácím... Idylka. Miluju naše zvyky, tradice, miluju náš Štědrý den.


Vám přeji, abyste si tento kouzelný den užili stejně jako já. A nejen ten. Přeji vám, abyste každý den měli v něčem kouzelný. Aby vám vaši blízcí dělali malé radosti, abyste stále měli úsměv na tváři a abyste našli chuť i vy udělat vždy něco hezkého pro druhé. Přeji vám spousty síly a víry, abyste si plnili své cíle a sny. A až se vám všechno splní, nezapomeňte sní dál, o dalších. Přeji vám pohodu, čistou hlavu, zdraví, které je kord důležité. Přeji vám jen to nejlepší!


Zároveň vám - svým pravidelným čtenářům - na tisíckrát děkuji. Právě jsem dosáhla rovných 100 věrných sledovatelů, za což jsem nesmírně vděčná, šťastná a nablble se usmívající! Díky vám!



Krásné Vánoce vám všem! 

8 komentářů:

  1. Máš moc pěkně dárečky zabalené :) NÁDHERNÉ Vánoce i Tobě přeju
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně krásně si to napsala, až jsem z toho měla husinu :D Přeji Ti ty nejkrásnější Vánoce a bohatého Ježíška! :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky Ti přeju krásné svátky! :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. I tobě krásné Vánoce :) Užij si (nejen) dnešní den podle svých představ :)

    dominikasart.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne Vanoce.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)