O mně

neděle 18. ledna 2015

10 důvodů, proč miluju svoji práci ve StudentPointu

Dneska je to přesně dva roky a pár dní, co jsem se stala šéfredaktorkou StudentPointu. Zajímá vás, proč tuhle práci tolik miluju? Co obnáší a co je na ní tak super?


1) Ta svoboda!
Jelikož jsme portál nezávislý, můžeme si vlastně psát, co chceme. Necháváme proudit své myšlenky do světa a nikdo nám je necenzuruje. A to nás baví! Navíc mám možnost rozhodovat o velké spoustě věci, a to mě baví. (smích)

2) Boží tým
Ano, můj tým editorů, se kterým denně spolupracuju, je prostě boží. Nejen, že se v mnohých věcech shodujeme a nemáme problémy, ale jsme parta i mimo práci, chodíme na drinky, drbeme a smějeme se. Hrajeme Aktivity ve tři ráno a nikdo nic nechápe. Ještě několik dní na to všechno důkladně probíráme. I po chatu poznáme, že někdo nemá svůj den a umíme ho rozveselit, umíme si naslouchat, umíme se hecovat. Kdo tohle s kolegy má?


3) Čtenáři
Čtenáři, kteří nám neustále přibývají, jsou jedna velikánská odměna za veškerou práci a úsilí, které do projektu investuji. Když nám zanechají milý komentář, celá se tetelím. Je to radost!

4) Jsme všude
Hodný holky se dostanou do nebe, holky ze StudentPointu se dostanou všude. Ani nedokážu spočítat, na jakých zajímavých a neskutečných akcích už jsem díky StudentPointu byla. Ať už jsou to koncerty, festivaly, módní akce, tiskové konference, sezení s novináři, pozvání do restaurací, představení nejrůznějších novinek v showroomech světových firem a značek, párty, akce, prostě paráda.

5) Kontakty
Po dvou letech šéfredaktorství (třech letech ve StudentPointu celkem) není problém zařídit a domluvit vlastně cokoli. Kontakty mám ve všech sférách.

6) Tohle vás ve škole nenaučí
StudentPoint je jedna velká škola. Ať už jde o získání svého stylu psaní nebo o získání vlastního pohledu na věc, naučíte se také čelit kritice, správně na ni reagovat. Naučíte se pohybovat se v médiích, jednat s klienty, s partnery. Naučíte se vést tým lidí. Naučíte se být vždy nad věcí a řešit problémy. Vyřádíte se po kreativní stránce, zrealizujete své nápady. Zjistíte, co všechno obnáší práce v týmu. Dáte svému životu smysl.

7) Uznání
Ať už od kolegů, od majitele portálu, od partnerů portálu nebo od samotných čtenářů, slova díků, chvály a uznání vám dává pocit, že dokážete všechno na světě.

8) Otevírá dveře
Ano, nejsem z naší redakce zdaleka jediná, kdo díky StudentPointu dostal velmi zajímavou pracovní nabídku. StudentPoint opravdu otevírá dveře do velkého světa, je jakýmsi odrazovým můstkem k další kariéře. Děláte, co vás baví, a díky tomu pak dostanete báječnou práci? To je prostě pecka!

9) Rozšiřuje obzory
Už nesčetně krát jsem si na StudentPointu přečetla článek, který mě opravdu obohatil, předal mi nové informace nebo jsem se od srdce zasmála a pobavila, takový článek, který jsem nikde jinde neviděla. Za to patří obrovský obdiv našim redaktorům!!!

10) Na jednom letošním vánočním večírku našeho partnera jsem se naučila pít Martini se sektem.

A já se ptám, znáte StudentPoint? :)

1 komentář:

  1. Také bych jednou chtěla napsat takový název článku :-) Všechny body se mi líbí a ten desátý byl opravdu třešničkou na dortu :-D

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)