O mně

sobota 3. ledna 2015

Mé ohlédnutí za rokem 2014

Člověk by se měl občas ohlédnout zpátky a zhodnotit vše, co zatím udělal, dokázal a jakou šanci využil nebo promarnil. Možná je pravda, že z minulosti se můžeme poučit, vyvarovat se stejným chybám... Můžeme ale také zavzpomínat na báječné chvíle a okamžiky, které nás také posouvají dál a dávají nám chuť a sílu dělat další a další kroky v životě. A proto jsem se i já ohlédla za svým rokem 2014.


Leden
Leden byl zrovna jeden z těch těžších měsíců. Učila jsem se na státnice, do toho mi odvezli přítele do nemocnice na operaci, kde si týden poležel. Když ho pustili, museli jsme na pár týdnů úplně změnit jídelníček a já se učila vařit dietně, zdravě a bez koření, mazec. Všechno se ale brzy vrátilo do normálu, naštěstí!

Únor
V únoru jsem dokončovala zkoušky ve škole a po nich jsem tradičně vyrazila s mamkou a její školou na hory na lyžák jako instruktorka snowboardu. Skvělý týden. A potom přišlo to nejdůležitější - založila jsem si blog :) V únoru jsem také byla na jednom z nejlepších koncertů roku - na All Time Low a Blitz Kids.


Březen
Březen se nesl zprvu v pohodovém duchu a navíc jsem hodně makala na StudentPointu, takže jsem chodila po tiskovkách, vymýšlela další a další články a témata, vedla porady se svými editory a také jsem byla na mnohých hudebních nebo módních akcí. Vypravila jsem se i na Petřín a na výstavu tulipánů. Ke konci měsíce mi ale zemřel děda a byla jsem poprvé na pohřbu. Bylo to něco strašnýho.



Duben
Duben byl mnohem příjemnější měsíc, byla jsem na srazu střední školy, některé lidi jsem viděla skoro po deseti letech, to jsem si fakt užila. Proběhly nějaké brigádky ještě jako hosteska a dál jsem šlapala do StudentPointu. O Velikonocích jsem ochutnala zelené pivo, poprvé jsem okusila kouzlo farmářských trhů, zašla jsem na koncert mého drahého kamaráda Pavla Callty a užila si se svým milým a naší skvělou partou bezvadné oslavy prvního Máje.



Květen
Krásné květnové počasí mě nabudilo a celý měsíc se nesl ve znamení práce pro StudentPoint. Mimo to jsem si ale třeba odskočila na oslavu kamarádových narozenin.


Červen
V červnu jsme začali plánovat ve SudentPointu velké změny ve vedení, takže i tento měsíc jsem věnovala veškerý čas práci. Do toho nějaké brigády, testy a tak podobně. Oslavila jsem své pětadvacáté narozeniny, oslavili jsme přítelovy narozeniny úžasným piknikem.




Asi nejhezčí událost byla svatba kamaráda s kamarádkou. Propojily se nám tak definitivně světy a party z intru ze střední a z koleje z vysoký. Navíc to byla naprosto dokonalá svatba!




Červenec
V červenci jsem měla ještě několik brigád, ale byla jsem pevně rozhodnutá, že si léto užiju plnými doušky, objedu všechny hudební fesťáky a prostě se budu jen bavit. Osud mi to ale naplánoval jinak a já se musela ještě víc než kdy dřív obout do StudentPointu, protože jsme vyměnili celý manažerský tým a já musela všechny zaškolit a být jim k ruce. Bylo to pro mě hodně těžký, protože lidi, kteří tam byli, jsem měla ráda, ale sama jsem cítila, že tahle velká změna bude jen ku prospěchu... Navíc mě úplně nečekaně čekal pohovor k nové práci, kterou jsem nakonec dostala... Ještě jsem ale stihla vyrazit s partou na vodu, což byl parádní zážitek, vyjet s přítelem na chatu na Orlík nebo vyrazit s rodinou na strakonický Dudácký festival.




Srpen
Největší boom - nastoupila jsem do práce na pozici PR junior. Dělat v PR byl vždycky můj sen, chtěla jsem si to vyzkoušet, chtěla jsem zjistit, co to obnáší. A nakonec jsem se k tomu dostala naprosto nečekaně, neplánovaně a v podstatě úplně náhodou. Rovnou jsem měla tu možnost vyrazit i na první služebku do Znojma, poznat všechny zahraniční kolegy, zjistit, co a jak chodí... Takže srpen je ve znamení zaučování se, objevování, učení se a navíc jsem stále držela laťku ve StudentPointu, který začal ještě víc než kdy dřív vzkvétat. Byla jsem na koncertě Blink 182, což bylo velké hudební zklamání, škoda, byl to snad jediný škraloup na tomto měsíci.



Září
Září mi s novou prací a s novými zkušenostmi ve StudentPointu uteklo jako nic. Snaha skloubit školu, práci a StudentPoint včetně jeho akcí a tiskovek mi zabrala veškerý volný čas. Nezapomínám však vůbec na blog, to ani náhodou :)

Říjen
V říjnu jsem si užila dva báječné víkendy se svým milým na Moravě, kde jsem si dali tour po sklépkách za dobrým vínem. Dál už jsem řešila jen školu, práci, schůzky, tiskovky, vedení svého nového týmu ve StudentPointu... no však víte :D




Listopad
Listopad byl velmi pracovní na všech frontách, o to víc jsem si užívala víkendy. Největší událost toho měsíce pro mě bylo, že jsem si hledala nového editora do sekce Hudba, kterou jsem sama vedla od jejího vzniku skoro tři roky. Teď jsem definitivně přestala stíhat, a tak jsem se svých hudebních redaktorů i managerování sekce vzdala a našla si tam jednoho fešáckýho kytaristu :) Sama jsem zůstala dál na pozici šéfredaktorky a snažila se co nejlépe vést celý tým, který už se krásně zaučil a začal naplno a parádně fungovat. Radost! Navíc mi vyšel asi šestistránkový rozhovor v JOBMAGAZÍNU - zde.

Prosinec
Nejhezčí měsíc, i když jsem už před Vánoci padala docela na čumák. Všude shon, což neminulo ani mou práci, ani StudentPoint. Ale zároveň jsem stihla zajít na další báječný koncert tohoto roku - Taking Back Sunday, moje srdcovka z mládí a jako předkapela opět okouzlující týpci z Británie - Blitz Kids. Další dny se nesly ve znamení vánočních večírků, a že jich letos bylo! Také jsem si splnila jeden dlouholetý sen a vyrazila jsem se svým milým na vánoční trhy do Drážďan, byla to nádhera.


Zažila jsem také jeden z hodně pofidérních zážitků - focení pro Cosmopolitan, ale o tom napíšu, až přijde ten správný čas ;) Pořádně rozjetý vánoční večírek jsem zažila s prací, nejkrásnější pak s managementem StudentPointu v Aureole. Následoval "náš Štědrý den" s přítelem, následně Vánoce doma s rodinou a potom i u rodiny přítelovy. No a nakonec báječný Silvestr.





No nemám já se úžasně? Miluju obě své práce a konečně jsem našla sama sebe. Musím říct, že jsem si konečně dala život dohromady, oslavila jsem rok soužití se svým milým a opravdu jsem se naučila žít s chlapem :) Začala jsem si doopravdy vážit sama sebe. Jsem pyšná na to, co dělám, nelituju ničeho a jsem opravdu ŠŤASTNÁ.

A vám do nového roku přeji to samé. Abyste našli sami sebe a našli tu správnou cestu, která vás bude provázet štěstím, láskou a skvělými chvílemi. Abyste snili a své sny si plnili. Abyste se měli rádi navzájem a abyste měli rádi sami sebe. Abyste se měli báječně a uměli si to prostě užít ;)

7 komentářů:

  1. Ten rok jsi moc pěkně sepsala i super fotky doplnila :) Ať se Ti v novém roce taky hodně daří
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi, jak si dokážeš užívat i přesto, že musíš skloubit dvě práce najednou.. :-) Fotky jsou moc hezké, na červnové fotce ti to ohromně sluší! :-) Pamatuji si, že jsem tě začala sledovat od článku s Dudáckým festivalem :-)

    Tak ať je tento rok ještě lepší! :)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Teda suprově jsi to napsala, já podobný článek taky psala a zabralo mi to hodně času, byla to celkem fuška, takhle všechno shrnout :D :) Šťastný nový rok!

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, prožila jsi opravdu nabitý a náročný rok, ale je supr, že sis ho i přes to užila spoustu si toho stihla, máš můj obdiv :))

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky vypadají krásně, hlavně ten lyžák mohl být super:-)
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)